2777
2789

شوهرم تو شرکتای بزرگ کار میکنه تو گوشی شوهرم دیدم یه پیوی هس به فامیل طرف ذخیره شده بود زدم روش دیدم شوهرم نوشته مریم. های. خوبی نمیبینمت نیستی

اونم نوشته بود ممنون، تو خط تولید فلان هستم

یه دست دعوا کردم با شوهرم شماره زنه رو برداشتم 

حتی زدم شوهرمو ینی نه اون زدن محکم ولی اروم زدم تو گوشش و یکم هولش دادم سرشم داد زدم

میدونم کارم زشت بوده ولی بدرک. کار اون زشتر بوده که به اسم کوچیک صدا زده

بهش گفتم واسه چی به ایم کوچیک نوشتی به تو چه که هست یا نیست به تو ربطی نداره گوه خوردی پیام دادی و .....

هرچی از دهنم دراومد گفتم و گریه کردم

اونم قسم خورد که هیچی بینمون نیست ولی از بس تو شرکت همه به اسم صداش کردن منم اینطوری نوشتم گفتم غلط کردی 

میگه ۲۰ سال از شوهرم بزرگتره گفتم تازه وقتی نزدیک چهلو خورده ای سنشه باید به فامیل صداش بزنین نه اسم

میگه اسمش یه چیز دیگه است ولی تو شرکت گفته منو به مریم صدا بزنین گفتم عوضی همکاری خانم باید به اسم صداش کنن نه شما مردا

دیگه قسم خورد و حتی شماره یه همکار خانمو داد بهم، گفت این خانمه سنش بالاس تو عروسیمون هم بوده ازش بپرس بگو شوهرم رفتارش چجوریه تو محل کار و ..... ولی یه جوری صحبت کنی اگه اخراجم کنن من میدونم با تو

منم شماره رو برداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم زیادی بزرگش کردی

ببین میدونم جامعه الان طوری شده که اینا چیزی نیس در برابرش ولی من نمیخام زندگیم رو این تم جامعه باشه اصن بهش گفتم تو مغزم نمیره که به چه حقی. به اسم کوجیک بهش. پیام دادی

تحفت. تو‌ نون. دادن به تو‌مونده حساسیتت برای چیه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ببین میدونم جامعه الان طوری شده که اینا چیزی نیس در برابرش ولی من نمیخام زندگیم رو این تم جامعه باشه ...

منم دوس ندارم ولی واقعا نمیشه مردا که به حرف ما گوش نمیدن یادمه نامزد بودیم شوهرم برای همکارای خانومش جک میفرستاد وحتی کادو تولد میگرفت ومن خیلی ناراحت میشدم بهم میگفت تو ذهنت مریضه😑

کاش زود نمیگفتیمنتظر میموندی ببینی بعدها بازم چت میکنه یانهچرا باید شماره اون خانومو داشته باشه اصلا

ن ببین اینطوری بوده که ما خونمونو عوض کردیم اون گفته به شوهرم از خونت عکس بفرست که منم خاستم جهیزیه بخرم بدونم چی بخرم

اصن شوهرم اینو گفت دوباره هولش دادم گفتم احمق عوضی غلط کردی فرستادی 

نمیتونم قانع شم واقعا

گفتم چرا شمارشو داره چه معنی داره میگه یه وقت میبینی سرکار ادم دیر میکنه و .... باید به کسیایی که سرکارت خبر بدیم که به رئیسا بگن 

گفتم تو این همه همکار مرد داری 

منم دوس ندارم ولی واقعا نمیشه مردا که به حرف ما گوش نمیدن یادمه نامزد بودیم شوهرم برای همکارای خانوم ...

وایییییییییییییییییییییییی ینی چی کادو میگرفت

من پیام داده بود فقط به اسم کوچیک 

امشبو زهرمارش کردم خودمم از بس گریه کردم چشام عدس شد

وایییییییییییییییییییییییی ینی چی کادو میگرفتمن پیام داده بود فقط به اسم کوچیک امشبو زهرمارش کردم خو ...

میگفت اونا برا تولد من گرفتن نمیشه نگیرم 😑منم خیلی حرص میخوردم تازه بعد کار می‌برد میرسوندخونشون😐😐