الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هویج و فلفل دلمه و سبزی سوپو تازه دوس دارم مزش فرق داره کلا
خب البته که تازه مزه اش عالیه، ولی ی وقتایی آدم همون موقع نمیتونه بره بخره
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
فلفل دلمه ک تو فریزر کلا بو و طعم شو از دست میده تازش یچی دیگس
همیشه گیر فلفل دلمه ام برا غذا میخوام غذا بپزم یهو میبینم ندارم باید برم بخرم
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
سبزی سوپ و کوکو اب انار برای تابستون پنیرپیتزا لوبیا سبز ماهی کله پاچه سیرابی برای قورمه
سیرابی برای قرمه؟
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
همیشه گیر فلفل دلمه ام برا غذا میخوام غذا بپزم یهو میبینم ندارم باید برم بخرم
اخه برحسب تجربه میگم یمدت فریزر میکردم داخل غذا یا رو پیتزا میریختم آب میرفت ک هیچی حتی بو و مزه هم نداشت برا همون دیگه ترجیح میدم نیازم داشته باشم فریز نکنم وقتی عطر و طعم نداره