2777
2789
فقط موندم مردی ک ۷۰۰ تومن قرض داره چرازن گرفته

ازدواجم سنتی بود بابام گف پسر خوبیه منم قبول کردم خیلیم دوسش دارم در واقع هیچ کس نمیدونه حتی بابا مامانش منم تازه فهمیدم واقعا افسرده شدم همش فگرم مونده خدایا چه جوری باید این همه قرضو بدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نداره که بهت پول نمیده .چون گفتی که 700میلیون قرض داره 

وقتی اونقدر لنگه که یه تومن هم از زنش گرفته یعنی تا جان در بدن داره باید این ۷۰۰ تومن رو پس بده😪

اصلا چطور تونسته ۷۰۰ تومن قرض بگیره

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

علت قرض بالااوردنش چیه خب؟اول اینک الان شرایطش خچب نیس بهت پول بده میگی قرض داره وگرنه همه مردادوس دارن زناشون خوش پوشش وزیباباشن وچیزی کم نذارن براشون.واینک پول توجیبی ک بابات میده پنهون کن ازش حساب مخفی داشت باش ذخیره کن براخودت خدایی نکرده ازاین شرایط بدترم هست نذارعادت کنه ازبابات پول بگیری براتوجیبی واون ازتوبگیره بگوبابام گفت دیگ ندارم بهت پول بدم 

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃

یااااااخداااا ۷۰۰ میلیون ب کی بدهکاره اخه واسه چی اونکه ۷۰ سال طول میده بدهیشو بده تا تسویه شه بخواد واسه تو چیزی بمونه گیسات رنگ دندونات شده دختر این نوبره دیگه والا

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

ازدواجم سنتی بود بابام گف پسر خوبیه منم قبول کردم خیلیم دوسش دارم در واقع هیچ کس نمیدونه حتی بابا ما ...

مطنین باش دروغ میگه ،اخه مگه چکار کرده اینهمه بدهی داره مگه تاجره،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین عزیزم اقتصاد یکی از مهمترین چیزای زندگیه . ولی میگی شوهر خوبیع کمک حالت هست و ... . به نظرم برو مشاوره . ی شغلی داشته باش حتمادولی با پولات ی چیزی بخر ک نتونه ازت بگیره . اصلا نگو پول داری و ... . من نمیددنم چ راهکاری بهت پیشنهاد بدم برو مشاوره . ولی مطمئنم بری مشاوره نمیگه طلاق بگیر چون خودتم داری میگی بقیع جنبه های شخصیتش خوبه . 

خب خیلی کار همسرت بد بوده در واقع بهت دروغ گفته. چون کسی که این همه قرض داره معلومه چیزی واسش نمیمو ...

میگه ندارم واقعا میبینم که نداره دلم میسوزه و میدم اصلا نمیدونم چیکار کنم برم به بابا مامانم بگم اون بدبختا هم کاری ازشون برنمیاد فقط غصه مو میخورن 

میشه لطفا نگی که بابات بهت پول میده؟ میشه نقش زن فداکار و بازی نکنی؟ پولات و نگه دار برای خودت جمع ک ...

من نمیگم بابامم مثلا میخواد بگه بابای خوبیم پیش شوهرم بهم پول میده هم به من هم به خواهرم

700تومن برای چی قرض داره؟مراسم گرفته خونه خریده چیکار کرده؟

باباش یه زمین کشاورزی خریده پولشو خودش نداشت بده ۴ سال پیش همسرم نزول برداشته داده از ۴ سال پیشم همش رو پول قرض بازم نزول اومده شده ۷۰۰ میلیون اون زمینم ۲ ساله گذاشتن برا فروش ولی هیچ کس نمیخره 

من نمیگم بابامم مثلا میخواد بگه بابای خوبیم پیش شوهرم بهم پول میده هم به من هم به خواهرم

به پدرت بگو دیگه اینکار رو‌نکنه. و بگو که میخای پولات و برای خودت نگه داری

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹