2777
2789
من نمیگم بابامم مثلا میخواد بگه بابای خوبیم پیش شوهرم بهم پول میده هم به من هم به خواهرم

له نظرم به بابات بگو ک جلو شوهرم نده پولو بریزه به کارتت ‌ اصلا ی کارت مخفی داشته باش . الان سال اول ازدواحته داغی بچه هم نداری دلت میسوزه پس فردا بچه بیاد لباس میخواد دکتر میخواد اون وقت ک تفاوت بچتو با بچه بقبه ببینی کفرت در میاد . اولا بچه دار نشو تا به ثبات اقتصادی نرسبدین . دوما حتما برو مشاوره . سوم شغل داشته باش پولاتم به شوهرت نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش یه زمین کشاورزی خریده پولشو خودش نداشت بده ۴ سال پیش همسرم نزول برداشته داده از ۴ سال پیشم همش ...

دم باباش گرم با این فکر اقتصادیش . الان اونایی ک خودشون زمین کشاورزی دارن درآمد آنچنانی ندارن نسبت به زحمت و دردسر زراعت . بعد رفتن پول نزول کردن زمین خریدن 😑

دم باباش گرم با این فکر اقتصادیش . الان اونایی ک خودشون زمین کشاورزی دارن درآمد آنچنانی ندارن نسبت ب ...

در واقع هرچی میکشیم از باباشه اصلا مغز اقتصادی صفرررر همش بدبخت شوهرمو تو دردسر میندازه