دیدم گلم ببخشید حاضری از بیرون میخرید؟ بسته بندیه؟
اگه میخواین خودتون هم میتونید تو خونه درست کنید.یه کیلو یا کمتر گندم بخر.تمیزش کن و بشورش و بذار خشک بشه.بعد تو ماهیتابه یکم بریز تفت بخوره .بعد بردار دوباره یکم دیگه بریز بدون آب و روغن.مثل ذرت که درست میکنید صدا میده گندم ها .تند تند هم بزن .که نسوزه.فقط یکم تغییر رنگ بده.بعد هم که همه رو تفت دادی بذار سرد بشه و بریز داخل آسیاب .پودرش کن.بعد هم موقع غذا دادن به بچه.یه قاشق کوچک بریز داخل غذاش .بده بخوره.مقویه.
اگه میخواین خودتون هم میتونید تو خونه درست کنید.یه کیلو یا کمتر گندم بخر.تمیزش کن و بشورش و بذار خشک ...
ممنون عزیزم
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خانوما چه مولتی ویتامینی میشناسید که بو وطعمش خوب باشه برای یکسال؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دختر من ۲ سال و ۱۰ ماهشه....چون کمبود آهن داره یه روز در میون ویتامین و آهن میدم....
سلام عزیز پسر من هموگلوبین خونش پایینه یعنی ۱۰ هست و دوسال و نیم هست ، عزیز شما خوب شد من خیلی نگرانم و همش دارم تاپیک ها میخونم پسرم روزی ۴ سی سی لیپیفر فورت میخوره باید تا کی بخوره و آیا اصلا تاثیر داره ؟
سلام گلم ... ببخشید من نتونستم تو شخصی پیام بدم بهتون ولی انشالله اینجا حواب بدین ... من دخترم مشکل قلبی داره ۸ ماهشه تو ۶ ماهگی عمل کرده الان ورنش به خاطر مشکل قلبیش ۵ کیلوعه ... من به خاطر این که خیلی از رشدش عقب مونده بهش قطره هارو میدم ... منم خودم زیاد اعتقاد به قطره ندارم ... ولی کنارش سویق های حکیم بانورو هم میدم ... حالا که شما اطلاعات داری تو این زمینه میشه بگین چه شیره ای بچ بچم بدم ... چجور زود تپلش کنم ؟ شیرخودمم میدم ... ولی بچه من به شیر گاو حساسیت نشون داده ...