2777
2789
عنوان

بیاید از طرز فکر های سمی تون توی بچه بگید😂🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 95 پست

با اینکه چیزی تا حالا ندیده بودم ولی همیشه به زن و شوهرا مشکوک بودم حس میکردم کارای خاک برسری میکنن😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم کوچیک بود.فکر میکرده خواهر بزرگش دختر همسایه هست میگفت همش میگفتم این چرا شبا نمیره خونشون همش ...

به به😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

تو بچگی همش با دختر داییم دکتر بازی و اونحای همو معاینه میکردیمممم...خاک تو سرم

اینو از اکثر افراد شنیدم🤣

ی دورانیه همه اینجوری بودن فک کنم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

مامانبزرگم برام تعریف کرده بودن اون دنیا از یه پل که به اندازه یه تار مو هست باید رد بشی اگه بیوفتی ...

من میشستم سوالات شب اول قبرا حفظ میکردم هی میگفتم الان میمیرم ازم سوال میپرسن بلد نیستم هنوز ک هنوز من این اصول دینا را بلد نیستم 

خدایا من از همون اول ذهنم منحرف بود همش حس میکردم سرایدارمون با زنش یه کارایی میکنن😂😂😂

😐😐🤣🤣🤣بچه ی بد😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

یا مثلا فکر میکردم نوار بهداشتی پوشک آدم بزرگاست😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

😐😐🤣🤣🤣بچه ی بد😂

عجیبه چرا انقد منحرف بودم با اینکه تااون موقع نه کسی چیزی بهم گفته بودم و نه دیده بودم😂😂😂

اینو از اکثر افراد شنیدم🤣ی دورانیه همه اینجوری بودن فک کنم

من از بچگی حتی نمی گذاشتم کسی من رو ببوسه چه لپ و اینا حتی پدر و مادرم هم

بغل هم اکیدا ممنوعه😂🤣

از بچگی خیلی حساس بودم بیخودی😑😐🤣

من شعرشو حفظ کردم امیدوارم قبول کنن😂اصول دین پنج بود دانستنش گنج بود ...

بازم این شعره😂😂

توحید و نبوت و عدل و امامت و معاد