2777
2789

خانوما پسرم یک سال و دو ماهشه ..امروز غذای زیادی نخورد چون یه سه چهار ساعت تو راه بودیم سوار ماشین ..یه ساعت پیش خوابید بعد یهو با گریه بیدار شد سرفه کرد ببخشید استفراغ کرد ..الان شکمشو بستم با پارچه گرم بشه ..شیر خورد خوابید چیکار کنم یعنی چرا اینطوری شد..

الان باید ببرم دکتر؟؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا صبح کنترلش کن. تب و استفراغ و... 

و ختما حتما یک وری بخوابوش پشتش بالش بزار بر نگرده زیر سرش هم کمی بلند بزار

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
تا صبح کنترلش کن. تب و استفراغ و...  و ختما حتما یک وری بخوابوش پشتش بالش بزار بر نگرده زیر سر ...

مرسی .باشه حتما 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
اگه علائم دیگه ایی نداره اشکال نداره نبر دکتر یکم گرم نگه داره عرق کنه شاید سردی کرده سرش شده 

اره هر یکی دو ماه یه بار شب بیقراری میکرد فکر میکردم شکم درد داره اما تاحالا بالانیاورده بود