2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیاین..پسرم حالش بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نوع بیماری جدیده. دختر من ۲۲ماهشه. پنج روزه درگیره

وای چی میشه چ علائمی داره

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
الان نیاز نیست ببریش دکتر  اگر خدایی نکرده دوباره بالا آور ببرش برای پسر منم گاهی اینحوری پیش ...

اینجور وقتا چ دارویی میشه داد من فقط دایمیتیکون داشتم دو سی سی دادم 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
بخاطر تو ماشین بودنه نگران نباش هیچی نیس

ساعت ده رسیدیم خونه گفتم شاید چندساعت گذشته دیگ ربط نداشته باشه ..پس ممکنه بخاطر ماشین باشه؟؟

من دارو نمیدادم  معمولا فقط یه باره اگر در اثر ماشین گرفتگی باشه

قبلنم ماشین نشسته نشد اینطوری 😔

چیکار میکردین شما 

کم اشتها شد،حال ندار بود. چند روز ایهال فوق آبکی،یه بارم استفراغ

انشاالله زودخوب بشه ..وای خیلی سخته بچه مریض میشه ..ادم دلش میسوزه ..انشاالله همه بچه ها حالشون خوب باشع

ممکنه ویروسی باشه و استفراغ تکرار بشه و یا تب و اسهال شروع بشه

سرخود دارو نده

اگر ادامه داشت حتما ببر دکتر چون یه ویروس اسهال استفراغ از بهار تا حالا افتاد بین بچه ها

انشالله چیزی نیست و ادامه پیدا نکنه

یادت باشه درصورت اسهال و استفراغ به زور به بچه ی بی اشتها غذا ندین، و در صورت اسهال ویروسی سرخود از داروهای بندآورنده ی اسهال استفاده نکنین که خطر داره