2777
2789
خانوادش تورو نمیخان و برات دعا گرفتن و زیر پاشم نشستن بله مرضیه یا مریم هست و داهم گرفته برات و دعای ...

@شیما۰۰عزیزم دعا گرفتم ولی تاثیر نداشته،یعنی دعا باطل نشه جدا میشم؟عزیزم یعنی جنسیت بچه ام دختر هست؟عزیزم چند روز دیگر یا چند هفته ی دیگر برای آشتی اقدام می کنه؟مرسی عزیزم،عزیزم من هیچ بدی در حقشون نکردم اسمش مریم یا مرضیه نیست،عزیزم خصوصیات کسی که دعا گرفتی را میتوانی بگی؟چی کار کنم همسرم ازشون برای همیشه دلسرد بشه چون خیلی عذاب کشیدم

عزیزم دعا گرفتم ولی تاثیر نداشته،یعنی دعا باطل نشه جدا میشم؟عزیزم یعنی جنسیت بچه ام دختر هست؟عزیزم چ ...

خوب پیش دعانویس خوب برو نمیدونم ولی باعث دلسردی شده خانوادش اصلا شعور و فهم ندارن اگرنه تاالان اشتی داده بودنتون  یه دخترم نصیبت میشه اما اول پسر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پیش دعانویس خوب برو نمیدونم ولی باعث دلسردی شده خانوادش اصلا شعور و فهم ندارن اگرنه تاالان اشتی ...

مال منم بگو 

حست راجبم چیه؟؟؟ 

حس اون بهم چیه؟؟ 

کی ازدواج میکنم 

فامیل یا غریبه 

خوب پیش دعانویس خوب برو نمیدونم ولی باعث دلسردی شده خانوادش اصلا شعور و فهم ندارن اگرنه تاالان اشتی ...

@شیما00     عزیزم میدونی چند ماه هست قهریم؟می توانی ببینی همسرم من را میبینه این روزها و من را زیر نظر داره؟عزیزم درسته شعور و فهم ندارند،امکان داره جدا بشم ؟من دوبخته هستم؟

دعا نوشته ... دعا کن و از خدا بخواه شوهرت بیاد سر زندگیشو آشتی کنه باهات ... نگران چیزی نباش

میشه از منم هرچی حس میکنی بگو گلم لطفاا 😢

شخصی به اسم رضا کی بهم پیام میده؟؟؟

یه دختر شمالی هستم که مشهد زندگی میکنه😁 درحال حاضر پشت کنکوری هستم دعاکنید پزشکی قبول بشم💔🙂اگه امضامو خوندی واسه حال روحیم و حل شدن مشکلاتم یه صلوات مهمونم کن😓❤🌺💐
@شیما00       عزیزم میدونی چند ماه هست قهریم؟می توانی ببینی همسرم من را میبینه ...

چندماه 2 الی چهارماه  همسرت پریشونه ولی دلش سرد شده و به حرف خانوادشه جدایی که انشالله ن ولی کم کم  اگه یه فکری نکنی ممکنه پیش بیاد تلاش کن واسه بدست اوردنش و بعد زندگیتو بساز دختر دلپاک و ساده ای هستی و اصلاااااا سیاست نداری و خیلی مظلومی

چندماه 2 الی چهارماه  همسرت پریشونه ولی دلش سرد شده و به حرف خانوادشه جدایی که انشالله ن ولی کم ...

@شیما00    مرسی عزیزم همه کار کردم ،همسرم و خانواده اش لیاقت خوبی من را نداشتند،من هم دلم سرد شده از همسرم و خانواده اش،خیلی اذیت شدم،به خدا واگذارشون می کنم،باید ببینم همسرم چیکار می کنه،بی خیاله،به ادامه ی این زندگی خوشبین نیستم،نمی دانم همسرم عذر خواهی می کنه و تعهد میده یا نه به نظرت؟کی میاد برای آشتی؟

@شیما00      مرسی عزیزم همه کار کردم ،همسرم و خانواده اش لیاقت خوبی من را نداشتند،من هم دلم سرد شده از همسرم و خانواده اش،خیلی اذیت شدم،باید ببینم همسرم چیکار می کنه،بی خیاله،به ادامه ی این زندگی خوشبین نیستم،نمی دانم همسرم عذر خواهی می کنه و تعهد میده یا نه به نظرت؟کی میاد برای آشتی؟نمی دانم همسرم خودش را درست می کنه یا نه؟آن کسی که من میخواهم میشه یا نه؟مرسی عزیزم

@ننه_قمرجان  سلام عزیزم میشه لطفا خصوصیات من و همسرم را بگی؟ من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنیم کی و چطوری آشتی می کنیم؟کی باردار میشم؟کی و کجا شاغل میشم؟عزیزم آیا فردی که تو اسمش م ر داره برای ما دعا کرده که زندگیمون خراب شده؟مرسی عزیزم

سلام بچه ها چشم حتما جوابتون‌ و مید‌م یکم صبور باشید 🥰😍

میشه منم بگی لطفا

کی ازدواج میکنم ؟ ازدواج خوبی میشه و خوشبخت میشم یا ن؟

مزون خودمو میزنم؟ 

شمارمو از کجا اورده و قصدش چیه؟لطفاا

راهی که میروید به صد شوق و اضطراب ما بازگشته ایم از آن خسته و خراب...!👀👣
سلام بچه ها چشم حتما جوابتون‌ و مید‌م یکم صبور باشید 🥰😍

عزیزم جواب منو بده لطفا برات صلوات میفرستم 

بنظرت اون از بعضی از کاراش حرفاش رفتاراش شوخیاش با من منظوری داره یا من بد برداشت کردم لطفا جواب بده 

خیلی حیاتیه ❤️❤️❤️🥺

شیما جان منو اگه فرصت کردی جواب بده

حست میگه ازدواجم با غریبس؟قدش بلند هست انقدری که من میخوام؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
شیما جان منو اگه فرصت کردی جواب بده حست میگه ازدواجم با غریبس؟قدش بلند هست انقدری که من میخوام؟

اره قدبلند درجد 180 185 هست لاغره یکی از اطرافیان اشناس پسر یکی از فامیلا میتونه باشه یا دوستان