2777
2789

آرامش زندگی های شما حسرت بقیه هست.

لطفا دنبال تجملات الکی که سیری ناپذیره نرید.

مذاق ما ایرانی ها رو از صرفه جویی به مصرف گرایی و اسراف تغییر دادن.

خداوند در قرآن می فرماید، اسرافکاران برادران شیطانند.

وای اون روز یه خانم میانسال به پسرش می گفت چرا همیشه انقدر پول کم میاری؟

پسره برگشت گفت همه که مثل بابام خوشبخت نیستن که زنشون در ماه ۲۰۰ هزار تومن خرج داشته باشه😂😂

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ خرجی نداشتم. هیچی نمی خواستم که خونه بخریم. حالا خونه داره ولی قراره با دوست دخترش بره توش.

نههههههههههههههه

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

منم هیچ خرجی نداشتم. هیچی نمی خواستم که خونه بخریم. حالا خونه داره ولی قراره با دوست دخترش بره توش.

اخه میدونم خرج نکردن وقتی داره خوب نیست ولی نمیدونم چه هرجی بکنم عادت ندارم و انگار سختمه وقتی چیزی لازم ندارن بگیرم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آرامش زندگی های شما حسرت بقیه هست.لطفا دنبال تجملات الکی که سیری ناپذیره نرید.مذاق ما ایرانی ها رو ا ...

اسراف یعنی بریزی دور...

لذت بردن از زندگی اسراف نیست 

دیگه خود سلیمان نبی پادشاه نصف جهان بود😂

ایوب کلی مال و منال داشته بعد از دست داده 

پیامبر زنش خدیجه ثروتمندترین زن قریش بوده 

ول کنین توروخدا😂😂😂

خودتونو به فقر عادت ندین!!!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

وای اون روز یه خانم میانسال به پسرش می گفت چرا همیشه انقدر پول کم میاری؟پسره برگشت گفت همه که مثل با ...

همینجوری هم اقتصاد داغونه، وای به حال اینکه مسرف هم باشیم

مردا مجبورا شب و روز کار کنند و کمتر کقت برا خانواده بگذارند.

روابط عاطفی کم میشه.

تقصیر خودته

خب میگم یاد بدین چجوری خرج کنم من خب خونت پدریم همین بوده سبکمون میدونم اشتباهه چون همسرم در حد یکم بیشتر الانمو داره خرج کنه خیلی وقتا اصلا میگ بخر ولی من نمیدونم چی بخرم معمولا ادم اهل ریخت و پاشیم نیستم ک الکی چیزی بخرم 

چجوری خرجم بیشتر باشه

همینجوری هم اقتصاد داغونه، وای به حال اینکه مسرف هم باشیممردا مجبورا شب و روز کار کنند و کمتر کقت بر ...

هر کس به اندازه چیزی درمیاره خرج هم می کنه!

خوش به حال همسرته که خیلی کم خرجیالبته منم زیاد برای خودم خرج نمیکنمخودمم شاغلم

اره ولی میگن خوب نی کم خرج باشی 😄 یه حوریم الان دلم میخواد یکم بیشتر خرج بزارم رو دستش گویا بدشون نمیاد اقایون 

الان یسری میان میگن خرج کن بخودت برس ولی خوب اینجوری که نمیشه پولی پس انداز کرد و پیشرفت کرد ادم بخواد خرج کنه و بخودش برسه پولی نمی‌مونه باید همیشه حسرت خونه و ماشین و طلا بقیه رو بخوره 

وزن اولیه:۷۲🥺     وزن هدف:۵۵😍 
اره ولی میگن خوب نی کم خرج باشی 😄 یه حوریم الان دلم میخواد یکم بیشتر خرج بزارم رو دستش گویا بدشون ن ...

همسرت در توانش هست؟

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
حقیقتا برو سرکار چون توی این دنیای امروزی با وضع این گرونی لامصب بخوای خیلی خوب برا خودت خزج کنی ماه ...

اخه میدونی الان بحثم کمبود پول نی درسته در ماه شوهرم اونقدری نمیده ولی میگه هر چی خواستی بگو خودم بگیرم 

مشکل اینحاست ک من چیزی نمیخوام یعنی نمیدونم چی بخوام بلد نیستم خرج کنم 

وای اون روز یه خانم میانسال به پسرش می گفت چرا همیشه انقدر پول کم میاری؟پسره برگشت گفت همه که مثل با ...

امضات ته بد آموزیه 😐

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل