2777
2789
تک دختر نه ولی بقیه درست بود کسی هم دوست نداشتم تا الانعزیزم 

ببین حس کردم دختر بزرگی بخاطر همین میگم تک دختر یعنی فقط الان شرایطتو جوره ن ابجی کوچلوت امیدوارم همونی بشه که میخای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته دختر بزرگم‌ عزیزم ممنونم  چیزی حس نمیکنین راجبه ایندم؟ اخه تو فامیل پسر همسن و سال م ...

اینده خوبی داری به شرطی که سطحی نگر و هیجانی نشی وتصمیم درستی بگیری یوقتایی با دل دلی طاهربیتی عجول بودن تصمیمای گرفتی که بعدا پشیمون شدی سعی کن با صبر و شناخت پیش بری پسر تو فامیل حالا شاید فامل خیلی دور باشه یا آشنای تزدیک  باشه که زیر نطر گرفته باشه ولی همیشه تو انظار باش تا خاستگارهای بهتری بیان اجتماعی تر باش و اجتماعی گریز نباش

سلام عزیزم ن جدا نمیشی اشتی یذره طول میکشه به واسطه یه خانم و اقای مسن که خیلییی دلسوز و مورد احترام ...

میشه جواب منم بدی 💚🌹مرسی 

دکتر کامیار بود پیام داد یا نه ؟ 

اینده خوبی داری به شرطی که سطحی نگر و هیجانی نشی وتصمیم درستی بگیری یوقتایی با دل دلی طاهربیتی عجول ...

@شیما00 سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که اول اسمش ج داره به من چیه؟هدف و قصدش چیه؟چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

اینده خوبی داری به شرطی که سطحی نگر و هیجانی نشی وتصمیم درستی بگیری یوقتایی با دل دلی طاهربیتی عجول ...

من کی ازدواج میکنم؟ شغلش چیه؟ 

هرچی از ازدواجم حس میکنید میشه بگید

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
سلام بچه ها چشم حتما جوابتون‌ و مید‌م یکم صبور باشید 🥰😍

سلام عزیزم تیزهوشان قبول میشم؟اگه اره ناحیه چند؟۱یا۲یا۴؟

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

عزیزم میشه منم بگی

مشکلم به این زودی رفع میشه؟

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚