2777
2789

@شیما00   @کدوزرنگ   @ننه_قمرجان   @یه_آدم_سرخوش   سلام عزیزان میشه لطفا بگید من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنیم کی و چطوری آشتی می کنیم؟کی باردار میشم؟کی و کجا شاغل میشم؟مرسی عزیزان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mamnahal72   سلام عزیزم میشه لطفا بگی من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنیم کی و چطوری ...

نه جدایی ندارید ... آشتی میکنید تا کمترازدوماه ..خودش پیش قدم میشه ...شاغل نمیشی باردار میشی 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
نه جدایی ندارید ... آشتی میکنید تا کمترازدوماه ..خودش پیش قدم میشه ...شاغل نمیشی باردار میشی  

@mamnahal72    

مرسی عزیزم چرا پیش قدم نمیشه،تعهد میده؟اگر تعهد بده هم به ادامه ی این زندگی خوشبین نیستم،خیلی اذیتم کرده،سه ماه هست با هم زندگی نمی کنیم،چطوری آشتی می کنیم چی باعث میشه،فعلا تصمیمم جدایی هست،نمی دانم باهاش خوشبخت میشم یا نه،آن کسی که من میخواهم میشه یا نه

@mamnahal72     مرسی عزیزم چرا پیش قدم نمیشه،تعهد میده؟اگر تعهد بده هم به ادامه ی این زن ...

بعضی چیزا حسه بعضی چیزام خواسته دل خودته ... اگه تصمیمت به جداییه که اگر اونم بیاد خب تو جدایی میخایی

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭  خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭  
بعضی چیزا حسه بعضی چیزام خواسته دل خودته ... اگه تصمیمت به جداییه که اگر اونم بیاد خب تو جدایی میخای ...

نمی دانم آخه به کسی که سه ماه زنش را ترک کرده میشه خوش بین بود و دوباره اعتماد کرد،یعنی آن کسی که من میخواهم میشه نهال جون؟آینده ام را چطور میبینی نهال جون؟

نمی دانم آخه به کسی که سه ماه زنش را ترک کرده میشه خوش بین بود و دوباره اعتماد کرد،یعنی آن کسی که من ...

آیندت خیلی خوبه انرژی مثبته همش ...پراز لبخنده 

آیندت خیلی خوبه انرژی مثبته همش ...پراز لبخنده 

مرسی عزیزم،ایشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه اگر بدانی چه روزهایی سختی را گذراندم،فقط بگو لطفا چرا خواهر همسرم خوشحاله از این جدایی؟

مرسی عزیزم،ایشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه اگر بدانی چه روزهایی سختی را گذراندم،فقط بگو لطفا چرا خوا ...

دعا نوشته ... دعا کن و از خدا بخواه شوهرت بیاد سر زندگیشو آشتی کنه باهات ... نگران چیزی نباش

دعا نوشته ... دعا کن و از خدا بخواه شوهرت بیاد سر زندگیشو آشتی کنه باهات ... نگران چیزی نباش

@mamnahal72    عزیزم خواهر همسرم نوشته درسته چند نفر به من گفتند،چرا این کار را کرده،سه بار دعا نوشته ،از اول ازدواجمون نوشته یا سه ماه پیش؟هدفش و علتش؟خواهشا هر چه میدانی بگو،این درسته اولین بار تو لباسی که به من یک ماه بعد از ازدواجم هدیه داده دعا نوشته؟

@شیما00   سلام عزیزم میشه لطفا بگی من از همسرم جدا میشم یا نه؟اگر آشتی می کنم کی و چطوری؟کی ب ...

سلام عزیزم ن جدا نمیشی اشتی یذره طول میکشه به واسطه یه خانم و اقای مسن که خیلییی دلسوز و مورد احترامن خصوصا خانوم  اشتی میکنید یه سری اختلاف هایی هست که با لجبازی همسرت به وجود اومده  و دلسردی یکم پیش اومده اگر پیش پا افتادس سعی کنید باهم به تفاهم برسید باردار میشی ولی اواسط سال اینده یا اوخرش تو یه ارگان دولتی احتمالا جایی ازمون یا امتحلنی چیزیم دادی به تازگی 

سلام عزیزم ن جدا نمیشی اشتی یذره طول میکشه به واسطه یه خانم و اقای مسن که خیلییی دلسوز و مورد احترام ...

@شیما00      مرسی عزیزم، قربونت فقط لطفا بگو خواهرش که تو اسمش م ر داره برای ما دعا کرده ؟چون این شخص خوشحاله،عزیزم چند روز دیگر طول می کشه آشتی کنیم؟چرا به من محبت نمی کنه؟آیا باهاش خوشب میشم اگر آشتی کنم؟عزیزم من دختر بچه ام هست؟عزیزم چرا یکسال هست همسرم عوض شده از هر نظر؟چرا همسرم و خانواده اش بی خیال و خوشحالند؟

@شیما00        مرسی عزیزم، قربونت فقط لطفا بگو خواهرش که تو اسمش م ر داره برای ...

خانوادش تورو نمیخان و برات دعا گرفتن و زیر پاشم نشستن بله مرضیه یا مریم هست و داهم گرفته برات و دعای دلسردی حرف هم زیاد زدن بخاطر همین دلسرد شده اگر دعا نویس خوبببببب ن کار نابلد ن دزد ن کلاهبردار بلکه دعانویس کاربلد و ماهر پیدا کن و طلسم و دعاهاشو باطل کن چون یه مانعی انداختن و ممکنه همون دعا باشه  دختر بچه رو متوجه نشدم ؟؟