2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 35 پست

چرااا عزیزمم چرا وقتی می‌دونید مردا رو مادرشون حساسن انقد گیر میدید انقد بحث ازشون میارید زندگی رو به خودتون تلخ میکنید یکمی سیاست لطفننن 

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
شوهرم وقتی طرف ما میریم مهمونی خیلی اذیتم میکنه همش میگه فلانی چرا اینجوری کرد فلانی چرا اونجوری کرد ...

خب مثلل خودش باش حمایت نکن حتی اگه حق با شوهرت بود حتی اگه منطقی حرف زد طرفشو نگیر بزار  بفهمه سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم وقتی طرف ما میریم مهمونی خیلی اذیتم میکنه همش میگه فلانی چرا اینجوری کرد فلانی چرا اونجوری کرد ...

ولش کن بچه ی همون مادره دیگه چرا دهن به دهنش میزاری ،گریم نکن به یه ورت ،من اونقدر غصه خوردم که تیرویید گرفتم و هزار جور مرض ولی مگه مهمه برای شوهرم الان بهم میگه اوراقی شدی اوراقی وکجا میبرن؟به درک ،مادرش اگه درست بود پسرم فهم وشعور وزن داری بلد بود که دل نشکنه ،گریه‌چرا؟برو صورتتو بشور یه چیزی بخور برای ما دردودل کن دوتا گاز خفنم برای شو شو ومامانش در کن و خوش باش 

خدایا تقاصمو بگیر امین
چیکار کرده مادرش

عفریته هر وقت میرم خونش باید یه متلکی بگه فقط به شوهرم گفتم کاری کن اونجا میریم مادرت به خاطر تو هم شده کمتر تو زندگیمون دخالت کنه کمتر چیزی بگه.  منم آدمم حیوون که نیستم هر چی دلش خواست به من میگه

شوهرم به جای اینکه بشینه با من حرف بزنه ببینه مشکل چیه هر چی از دهنش در اومد به من گفت با یک حرف ساده میتونست تمومش کنه 

عزیزم گریه نکن درست میشه

مامانی دختر قشنگم 🧚🏻‍♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
بچت گناه داره بغلش کن بهش آرامش بده شوهرتم بزار بره ور دل ننش محلش نده 

چه آرامشی بچم زندگی نداره که

شنبه قرار شد طلاق بگیریم از این میترسم که تازه بعد از طلاق دردسرهای من شروع میشه نیست ول کنه بره که خانوادش به سرم خراب میشن 

کاش هیچوقت عروس نمیشدم

کاش نزدیک بودی اول بغلت می کردم همینجا درد دل کن . 

دلم خوشه به همین چهارتا پیام 

نمیدونم چرا گریم تمومی نداره دلم به حال بچم میسوزه نمیدونم آخر این زندگی به کجا ختم میشه

دلم خوشه به همین چهارتا پیام  نمیدونم چرا گریم تمومی نداره دلم به حال بچم میسوزه نمیدونم آخر ا ...

همسرت مشاوره  رفته؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

شوهر منم از مال تو بدتر بود ،الان دوساله کاری بهش ندارم هر روز خونه ی مادرشه می‌ره میاد نه میپرسم چر ...

آره به خدا راست میگی

من موندم فقط الان باید چیکار کنم نه میتونم ببینمش دیگه

نه اینکه جدا بشم ازش چون بعد از جدایی خانوادش ولم نمیکنن

به خاطر بچه هام منو اذیت میکنن