2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 35 پست
چرااا عزیزمم چرا وقتی می‌دونید مردا رو مادرشون حساسن انقد گیر میدید انقد بحث ازشون میارید زندگی رو ب ...

چیزی نگفتم فقط گفتم هوامو داشته باش که مادرت انقدر متلک بهم نگه نمیشه که باهاشون قطع رابطه کرد گفتم حداقل مثل حیوون هم باهام رفتار نکنن به خدا هر وقت میخوام برم اونجا تن و بدنم میلرزه یکی مادرشوهر میگه یکی خواهر شوهر 

پدرشوهرم که فکر میکنه من دشمنشم امشب برداشته مشروب بده به دختر سه سالم منم دوست ندارم مادرشوهرم میگه طوری نیست بچه میخوره میبینه تلخه دیگه نمیخوره منم نذاشتم بده

دیگه مادرشوهر منم انقدر درمورد آدم های مذهبی بد حرفی کرد که خرابن و..... امشب تا اشک منو درنیاورد ولم نکرد

شوهر منم که خونه مادرش مثل یک دیوار میمونه

شوهرم وقتی طرف ما میریم مهمونی خیلی اذیتم میکنه همش میگه فلانی چرا اینجوری کرد فلانی چرا اونجوری کرد ...

ازدواج به هر دلیلی بیهوده است

بنظر من فقط یک نوعشه که متمدنانه است

چه نوعش خانم سالاری؟؟ 

اگر مثل انتخابات ریاست جمهوری باشه

هر چهار سال طرفین تصمیم بگیرن آیا میخوان به هم رأی بدن یا نه

اگر خواستن میتونه ادامه بده

من که خیلی موافقم .تو چی فکر میکنی؟؟

من که توو همون انتخابات اول گیر کردم

خب ولی رئیس جمهور دو دوره میتونه انتخاب بشه

ها این برای اونه که قدرت فساد میاره و ریشه پیدا میکنه

تو این نوع ازدواجی که من میگم

زن و مرد با هم مساوی ان 

میتونن تصمیم بگیرن هر چند سالی که دلشون خواست همدیگه رو انتخاب کنن

اگه بچه داشته باشن چی؟؟؟ 

نه نه نه  بچه همه چیزو عوض میکنه

اوردن  یه آدم بی گناه تو این دنیای فاسد مسئولیت سنگینیه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلل خودش باش حمایت نکن حتی اگه حق با شوهرت بود حتی اگه منطقی حرف زد طرفشو نگیر بزار  بفهمه ...

حماقت کردم، نمی‌فهمم دیگه تو زندگیم چیکار کنم

نمی‌فهمم که چی درسته چی غلط

چه دنیای پستی شده

ولش کن بچه ی همون مادره دیگه چرا دهن به دهنش میزاری ،گریم نکن به یه ورت ،من اونقدر غصه خوردم که تیرو ...

حق با شماست باید از همون اول برای دل خودم زندگی میکردم

ولی اخلاق بدی دارم که نمیخوام دیگه ببینمش 

میخوام خفش کنم

به خاطرم بچم هیچ کاری نمیتونم بکنم

نمیدونم شاید فردا تصمیمات بهتری بگیرم ولی امشب حالم خوب نیست 

خودت جواب مادرشو بده

نمیتونم

اگه حرفی بزنم پدرشوهرم و خواهرشوهرم چندتا دیگه میزارن روش میگن

از طرفی هم شوهرم سریع جلوی مادرش اینا میخواد با من بد رفتاری کنه که چرا جواب مادرشو دادم 

تنهایی نمیتونم کاری بکنم. آدم سر و زبون داری هم که نیستم