2777
2789

تروخدا کاری نکنین آدم به فلسفه وجودی خودش شک کنه😑😑😑

وقتی یکی میگه فلان مشکل جسمی رو دارم (مثلا قلبم درد میکنه) 

یا فلان مشکل روحی رو دارم (مثلا من دچار افسردگی شدم)

فوری نگید هیچیت نیست داری تلقین میکنی 😐😐😐

آدم به خودش شک میکنه که اگه هیچیم نیست پس چمه؟؟؟

و به این نتیجه میرسه که اطرافیانش درکش نمیکنن روز به روز ازتون دورتر میشن😑💔

ادامه تو پست اول ...

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

داییم تمام نشانه های سکته قلبی رو داشت بهش گفتن زیاد خوردی سنگین شدی سردیت کرده بنده خدارو نصفه شب با آمبولانس بردن بیمارستان نصفه شب آنژیو کرده بودن

یکی دیگه از دوستام هم انقدر بهش گفتن افسردگی نداری خوشی زده زیر دلت اخرش قرص خورد خودکشی کنه تازه اون موقع فهمیدن جدی بوده

تروخدا نکنین اینکارو 

اطرافیان رو درک کنین

نزارین به فلسفه وجودیشون شک کنن !!!!

منم الان وسط همین وضعیتم

هیچکس درکم نمیکنه خودمم نمیتونم بفهمم چمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي از يادآوريت عزيزم👌🏻

اخه دارم حرص میخورم 

مثلا به خیال خودشون میخوان به طرف امیدواری بدن که چیزی نیست ولی میزنن بدترش میکنن😑😑😑😑

اخه دارم حرص میخورم  مثلا به خیال خودشون میخوان به طرف امیدواری بدن که چیزی نیست ولی میزنن بدت ...

دقیقا به منم یسره میگن تو زیادی حساسی تو سخت میگیری گاهی با خودم میگم نکنه واقعا من مشکل دارم مقصرم من بدم بیمارم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
دقیقا به منم یسره میگن تو زیادی حساسی تو سخت میگیری گاهی با خودم میگم نکنه واقعا من مشکل دارم مقصرم ...

دقیقا دقیقاااا 😑😑😑 منم همش میگم اگه واقعا مشکلی نیست پس چرا حالم بده

حتی بری دکتر اونم مشکل رو تایید کنه بهت میگن دکترا به همه همینو میگن الکیه😐😐

نتیجه میشه سرکوب احساسات و درد های عصبی

اخه دارم حرص میخورم  مثلا به خیال خودشون میخوان به طرف امیدواری بدن که چیزی نیست ولی میزنن بدت ...

ببین عزیزم

این حرف ها همه از روی ناتوانی است

ما ناتوان هستیم در درک متقابل و ارائه راه حل درست

پس یه جمله کلیشه ای رو القا میکنیم

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

من خدارو شکر هیچ مشکل خاصی ندارم بعد افسردگی پس از زایمان گرفتم هر چی به شوهرم میگفتم میگفت عیب رو خودت نزار دلم میخواست خودمو بکشم خیلی بد بود تا شوهرم خودش پی برد ی چیزیم هست ولی دیگه خودم دنبالش نرفتم

بله کاملا درست درد و ناراحتی دیگرانو بی ارزش نشماریم بهش بها بدیم اگه کمکی ازمون برمیاد انجام بدیم ...

دمتون گرم

نزاریم اوضاع حاد بشه 

تا وقتی میشه جمعش کرد کمکشون کنیم

اگه کمکی از دستمون برنمیاد حداقل احساس گناه بهشون ندیم که برو خداروشکر کن فلان مشکل رو نداری😐

بله شما کاملادرست میگید

فک میکنم مشکل بعضی ماآدمااینه که روی حرفهای دیگران زیادی حساسیم یاکلابیخیالیم و همه چیزوبرای خودمون بزرگ میکنیم یابرعکس زیادی کوچیک جلوش میدیمو...مشکل نداشتن تعادله.نمونشم خودم.امیدوارم همه عاقبت بخیروسعادتمندبشن