2777
2789
عنوان

وقتی یکی مشکلی داره (روحی یا جسمی) 🔴🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 37 پست
دقیقا دقیقاااا 😑😑😑 منم همش میگم اگه واقعا مشکلی نیست پس چرا حالم بده حتی بری دکتر اونم مشکل رو ت ...

بنظرم همیشه نمیتونم کر باشیم بالاخره حرفای ناراحت کننده رو ناخاسته میشنویم من خودم شخصا باید خودم رو بیشتر باور کنم جم جور کنم خودمو بتونم شرایط رو‌مدیریت کنم همیشه از خدا میخام کمکم کنه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
آفرین حرفت کاملا درسته از بچگی یادمون دادن که انکار کنیم هر مشکلیو و بگیم هیچی نیست و تا الانم برای ...

باید به کمک همدیگه این مشکل رو حل کنیم انکار بیماری یا سرکوب احساسات فقط اوضاع رو بدتر میکنه 💔

چون اونا حل نمیشن

فقط با شدت بیشتری برمیگردن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شما کاملادرست میگید فک میکنم مشکل بعضی ماآدمااینه که روی حرفهای دیگران زیادی حساسیم یاکلابیخیال ...

ببخشید عزیزم ولی من موافق نیستم من از همین کلمه زیادی حساسی خیلی اسیب دیدم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
من افسردگی بعد زایمان گرفتم حتی بی عقل ترین ادما فاز نصیحت برمیداشتن تا زمانی که اوضاع حاد شد جدی گر ...

اخه چرا حتما باید حاد بشه مزمن بشه تا بفهمن جدیه؟؟ 😑💔

من خیلی دلم از ادم ها پره☹

دمتون گرم نزاریم اوضاع حاد بشه  تا وقتی میشه جمعش کرد کمکشون کنیم اگه کمکی از دستمون برنمیاد ...

من سه ماه پیش ی سقط عمدی داشتم انقدر منو سرزنش کردن انقدر بهم احساس گناه دادن الان افسردگی گرفتم مخصوصا مادر خودم 

تا میگم فلان مشکل و دارم سریع بحث بچه رو وسط میکشه هرچقدرم میگن اخه مادر من کی بهتر از مادر صلاح بچشو میخواد من نشستم فکر کردم دیدم صلاح نیست بچه داربشم چرا فکرمیکنی من خوشحالم چرا انقدر دردامو بیشتر میکنی من به حد کافی ناراحتم به حد کافی دارم عذاب میکشم

ببین عزیزم این حرف ها همه از روی ناتوانی است ما ناتوان هستیم در درک متقابل و ارائه راه حل درست پس ...

موافقم💔 خود منم خیلی سعی کردم وقتی کمکی از دستم برنمیاد حداقل یه گوش شنوا باشم تا اون طرف یکم سبک شه💔

من خدارو شکر هیچ مشکل خاصی ندارم بعد افسردگی پس از زایمان گرفتم هر چی به شوهرم میگفتم میگفت عیب رو خ ...

این رو خودت عیب نزار از همه بدتره 😑😑😑 موافق این هستم که ما نباید مشکلاتمون رو برای عالم و آدم تعریف کنیم ولی وقتی نتونیم اونارو با نزدیک ترین ادم های زندگیمون درمیون بزاریم چون درک نمیکنن واقعا قلب منو میشکنه

ببخشید عزیزم ولی من موافق نیستم من از همین کلمه زیادی حساسی خیلی اسیب دیدم

ببینیداگه ازده نفربهتون هفت نفرمیگن حساسین پس حرفشونوگوش بدین وهیچ اشکالی نداره نقدوبپذیرین وروی خودتون کارکنین.منم موجودحساسی بودم ونمیدونستم والان خیلی خیلی کمترشده

بله شما کاملادرست میگید فک میکنم مشکل بعضی ماآدمااینه که روی حرفهای دیگران زیادی حساسیم یاکلابیخیال ...

ممنونم از دعای قشنگتون❤ 

من منظورم شرایطیه که به کمک افراد نزدیک نیاز داریم اما اونا با گفتن هیچیت نیست و فلانی تریلی از روش رد شده هنوز زندس و رو خودت عیب نزار هم بهت حس گناه میدن هم انگار وسط یه بیابون ولت میکنن که تنهایی به درد خودت بمیری 😐🤦🏻‍♀️

این حساسیت رو حرف دیگران نیست این خوده زیر سوال رفتنه

بنظرم همیشه نمیتونم کر باشیم بالاخره حرفای ناراحت کننده رو ناخاسته میشنویم من خودم شخصا باید خودم رو ...

همین که هنوز سرپاییم و ادامه میدیم لطف خدا بوده

ممنونم از دعای قشنگتون❤  من منظورم شرایطیه که به کمک افراد نزدیک نیاز داریم اما اونا با گفت ...

بله عزیزکاملامتوجه منظورتون شدم وکوچک نمایی رومثال زدم.(هیچیت نیست بزرگش میکنی همه چیزوواسه خودت دردمیکنی سخت گیری و فلانیوببین چه جوری زندگی میکنه توبی عرضه ای و.....)این میشه نمونه ی آدمی که کلاسخیفه 

من سه ماه پیش ی سقط عمدی داشتم انقدر منو سرزنش کردن انقدر بهم احساس گناه دادن الان افسردگی گرفتم مخص ...

متاسفم بابت روزای سختی که داشتید

خودم گاهی اوقات دلم میخواد برم جایی زندگی کنم که هیچکس منو نشناسه

اگه تنها بودم میگفتم خب تنهام اوکی 

ولی الان کلی ادم دور منن و من بازم تنهام

این خیلی سخت تره

حس میکنم وسط این دنیا پرت شدم

ای کاش منم سقط میشدم ... غبطه خوردم به بچتون