2777
2789
عنوان

وقتی یکی مشکلی داره (روحی یا جسمی) 🔴🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 37 پست
بله عزیزکاملامتوجه منظورتون شدم وکوچک نمایی رومثال زدم.(هیچیت نیست بزرگش میکنی همه چیزوواسه خودت درد ...

ممنونم که درکم کردید❤

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
متاسفم بابت روزای سختی که داشتید خودم گاهی اوقات دلم میخواد برم جایی زندگی کنم که هیچکس منو نشناسه ...

حال منو داری منتها من خیلی وقت از ادما دور شدم همسرم صبح ساعت ۶ میره شب میاد منم خونه تنها اصلا دلم نمیخواد جای برم تلفن هامو یک خط درمیان جواب میدم اگه مجبور نبودم جواب مادرمو نمیدادم تا بلکه یکم ارامش بگیرم

شبیه ادمای مستم باورت میشه دنیا دور سرم میچرخه احساس میکنم الان که سنگکوب کنم

نگو اینطوری نمیدونی من چه عذابی میکشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حال منو داری منتها من خیلی وقت از ادما دور شدم همسرم صبح ساعت ۶ میره شب میاد منم خونه تنها اصلا دلم ...

منم همینم

قدیما اهل معاشرت بودم الان یه تلفن داشته باشم جونم بالا میاد دو کلمه جواب بدم

دلیلش هم فقط همین چیزیه که تو تاپیک گفتم

نه ادم رو درک میکنن نه حاظرن به حرفاش گوش بدن اخرشم فقط بلدن سرزنش و قضاوت کنن😑

یه سری پارادوکس ها هم دارم که سردرگمم کرده

مثلا وقتی کنار بقیه ام میگم میخندم اما همین که شب میشه همه میخوابن یا کسی خونه نباشه با خودم تنها باشم نقابمو برمیدارم خیلی بی دفاع میشم انگار میشکنم 💔

سکته نکنم خوبه

قلب من برای تحمل این همه حس های بد کوچیکه ....

منم همینم قدیما اهل معاشرت بودم الان یه تلفن داشته باشم جونم بالا میاد دو کلمه جواب بدم دلیلش ه ...

تو منی یا من توام 

چند روز پیش ی شک عصبی عجیب بهم دست داد بعدش نوک انگشتم کبود کبود شد چند ساعت

احساس میکنم به دکتر نیاز دارم

تو منی یا من توام  چند روز پیش ی شک عصبی عجیب بهم دست داد بعدش نوک انگشتم کبود کبود شد چند ساع ...

میشه باهم دوست باشیم؟؟ 🥺❤ منم انقدر که بخاطر حرف های اطرافیان احساساتمو سرکوب کردم دارن خودشونو به شکل درد های عصبی نشون میدن مثل کمردرد و سردرد عصبی یا گریه هایی که دلیلشو نمیدونم این اشک ها برای چیه

موافقم💔 خود منم خیلی سعی کردم وقتی کمکی از دستم برنمیاد حداقل یه گوش شنوا باشم تا اون طرف یکم سبک ش ...

درک میکنم 

ولی گاهی انسان دوستی ما به ضرر مون تمام می شه

هیچ چیزو هیچ کس از خود شما مهمتر نیست

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!