2777
2789
عنوان

اتفاق های ترسناکی که تجربه کردید رو بگید شب جمعه ای دور هم بترسیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 152 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتی بترسی کجا میری؟ صد در صد میری زیر پتو قایم میشی پناه میگیری که اونجا   یکی کمین ک ...

ن عزیزم منظورم یچیز دیگه بود😂

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀
من بختک دیدم

چه شکلی بود

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!

ی شب ساعتا ۴ بود پاشدم تو تاریکی رفتم دسشویی به در دسشویی که رسیدم یهووو ی مرده از دسشویی اومد بیرون من چسبیده بودم به دیوار زبونم لال شده بود 

یهو برقو روشن کرد دیدم بابامه اون لامپ لامصبو روشن نکرده بود تو تاریکی رفته بود دسشویی کسی بیدار نشه

بچه ها تروخدا دعام کنین حالم اصلا خوب نیست برای رفع مشکلم💔🥲

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️
ی شب ساعتا ۴ بود پاشدم تو تاریکی رفتم دسشویی به در دسشویی که رسیدم یهووو ی مرده از دسشویی اومد بیرون ...

😂🤣🤣🤣🤣🤣 لعنتی

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
یا خدااا یه خانواده کامل بودن واسه خودشون

اره فک کنم مسلمونم بودن اخه یه بار غسل واجب به گردنم بود خوابیدم نماز نخوندم اینقدر اذیتم کردن... دورو برم حلقه زده بودنو بهم میخندیدن، نذاشتن بخوابم

منم یه شب وقتی تازه چشمام داشت گرم میشد بخوابم یهو دیدم یه موجود قرمز که دوتا شاخ بالاسرش بود افتاد ...

مرییییییییضض خیلی ترسیدم😂😂

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀