2777
2789
عنوان

اتفاق های ترسناکی که تجربه کردید رو بگید شب جمعه ای دور هم بترسیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 152 پست
اقا من تازگیا میخام خوابم اینجوریه هی حس میکنم یکی داره اذیتم میکنه و میدونم خواب هسم چن بارم با این ...

یا مثلا خواب میدیدم خونه قبلیمون خوابیدم یا پسر کوچولو تو خواب میبینم که چهرش حسه ترس بهم میده شما تاحالا اینطوری شدید؟ البته اینم بگم مثلا میبینم داداشم داره میاد بیدارم کنه اصلا پیشم نیس 

من شوهرم ماموریت می رفت،یه شب با دخترم تنهابودیم،دخترم ساعت ۸ میخوابید،خوابید رفتم آشپزخونه شروع کرد ...

بسم الله رحمن رحیم

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مدت بود تازه عروسی کرده بودم روزا چیزی نبود ولی شبا ک میخابیدم یهو انگار یکی منو محکم تو بغل می‌گرفت فشار میداد ( بخدا راست میگم ) ولی من توجه نمی‌کردم یکبار ی رمال بود اتفاقی من دیدمش بهم گفت ی جن بوده ک تو مجردی عاشقت بوده الآنم وقتی میخابی شبا محکم در آغوشت میگیره ( من اصلا ب رماله چیزی نگفتم خودش یهو اینا رو گفت)😵😵😵 بعدم دعا داد من دیگه بعد از اون هیچوقت اونجوری نشدم الان ۹ سال گذشته

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

بچه ها من وقتی میخوابم وقتی تازه داره خوابم میبره ی تصاویر مبهم و حرفایی از ذهنم میگذره انگار دارم با ادما حرف میزنم ،اینو وقتی متوجه شدم ک تازه داشت خوابم میبرد بیدار شدم اینا یادم اومدن جوری نیس ک شب بخوابم صب پاشدم یادم بیاد

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
باور کن من نه اصلا ترسو ام،نه توهمی،تازه یکی م میگفت میگفتم الکی میگه

من خودم خیلی تجربه کردم دخترم نوزاد بود نصف شب س صبح داشتم شیرش میدادم یهو از تو صدای جغجغه اش اومد الانم میگم میترسم

منم یه شب وقتی تازه چشمام داشت گرم میشد بخوابم یهو دیدم یه موجود قرمز که دوتا شاخ بالاسرش بود افتاد روم دستشو گذاشته بود رو گردنم فشار میداد یه صدای خر خر هم از خودش درمیارود منم هرکاری میکردم مامانمو صدا کنم بیاد کمکم صدام درنمیومد بعد چند دقیقه همه چی به حالت قبل برگشت انگار ک خواب دیده بودم از ترسم رفتم زیر پتو و هی داشتم صلوات میفرستادم یهو یه صدای تق تقی شنیدم اروم سرمو اوردم بیرون دیدم صدا از پنجره میاد یکی داشت با انگشت میزد به پنجره دیگه داشتم میمردم یهو یکی با سرعت پتو رو از روم کشید انداخت وسط اتاق جیغ کشیدم از اتاقم رفتم بیرون و اینم بگم هرچی تعریف کردم الکی بود باور نکنید.

منم به این اقتصاد اعتراض دارم ولی به این مدل اعتراضم انتقاد دارم! منم به آزادی بیان اعتقاد دارم ولی بین حق و باطل انتخاب دارم! انتخاب من مسیر ابتذال نیست! هرزگی برای میهن افتخار نیست!
اره 🤣🤣🤣رون پام بوره نمیزنم واسه این مواقع😂😂😂

من یه همکلاسی داشتم نامزد داشت ولی پاچه شلوارش یکم بالا میرف پر موهای مشکیییی بوددد

بهشدمیگفتم تو چطور روت میشه پیش شوهرت بخوابی با این برگات😂😂میگفت مگه چیه😐😐😂😂

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀