2777
2789
عنوان

اتفاق های ترسناکی که تجربه کردید رو بگید شب جمعه ای دور هم بترسیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 152 پست
اینی که دارید میگید بچتون یه چیزایی میبینه که شما نمی‌بیند بخاطرراینه که بچه مثل قرآن پاک میمونه هیچ ...

اره تا وقتی ک خوب حالیش نمیشه ک بترسه خودشونو نشون کیدن

دیدین نوزادا سقفو نگاه میکنن میخندن🥴

من ی بار کوچیک بودم کلا بد خواب هستم خیلی تکون میخورم  ی شب پتو کلا دورم پیچیده بود و دا ...

واااای اینو گفتی

من پنج سال اینا بودم هرشب نصفه شب بیدار میشدم میدیدم نزدیک سقفم

خیلی دلم میخواد بدونم قضیه چیه توهم بود یا واقعی چرا هرسب ای اتفاق برام میوفتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست‌گفته مگه‌چیه😁عروسک نیستیم‌که همیشه ی تار مو هم نداشته باشیم 

یه تار مو اوکیه ولی اون انگار تاحالا شیو نکرده بود😂

بارون اومدو یادم دااااااااااااااادددددد تو زورت بیشتره😔🖤💔🥀
من ی بار کوچیک بودم کلا بد خواب هستم خیلی تکون میخورم  ی شب پتو کلا دورم پیچیده بود و دا ...

اخی عزیزم حتما خیلی اذیت شدی😄اون حسی که من تجربه میکنم شبیه مرگ نیست فقط روحم سرگردون میشه همش کلافه و عصبیم دوست دارم برگردم یه بار زیاد خوابیده بود همین حالت بهم دست داد میدونستم الان مامانم میاد دعوام میکنه میگه چرا هنوز خوابی خیییلی تلاش کردم برگردم به جسمم و بیدار شم تا مامانم نرسیده اما نشد🫠خیلی کم پیش میاد همچین حالتی برام، ولی اره منم حس میکنم زمان مرگ که روح به سمت بالا میره خیلی حس خوبی داره بلاخره ادم میره سمت خدا و مبدا خودش

واااای اینو گفتی من پنج سال اینا بودم هرشب نصفه شب بیدار میشدم میدیدم نزدیک سقفم خیلی دلم میخواد ب ...

من داشتم میمردم روح از بدنم داست خارج میشد و حس خفگی  زیاد داشتم رنگ صورتم عوض شده بود ولی انگار هنوز اولای مردن بود 

واااای اینو گفتی من پنج سال اینا بودم هرشب نصفه شب بیدار میشدم میدیدم نزدیک سقفم خیلی دلم میخواد ب ...

بخاطر این نبود ک بدنت ضعیف بوده ؟  چون من اونموقع فسارم  خیلی پایین بود شبها ی حس های عجیبی داشتم انگار معلق میشدم  اما ن واقعی فقط حس بود بعد خیلیم خوشم میومد

بخاطر این نبود ک بدنت ضعیف بوده ؟  چون من اونموقع فسارم  خیلی پایین بود شبها ی حس ها ...

نه من میترسیدم ضعیف هم نبودم اما خیلی ترس داشتم ینی برام واقعی بود اما ب کسی نگفتم هیچوقت پیش مامانم میخوابیدم مامانم براش شب خواب میذاشت ولی باز نرس داشتم

منم زیاد تنها میموندم و اصلا نمیترسیدم اینقدررر زیاد میدیدم یه مدت بعضیا بهم میگفتن برو پیش روانپزشک ...

من خواب زیاد میبینم و همش حس میکنم خودم تنها تو خونه نیستم و کسای دیگه ای هم هستن ولی معمولا نماز هم نمیخونم قبلا میخوندم ولی الام منظم نمیخونم وای تا حالا اذیتمون نکردن فقط بعضی مواقع در ب شدت زده میشه یا یکی در میزنه وگر نه تا حالا کاری نکردن

بچه ها نخندین🚶‍♀️