از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ی دختر با پدرش دعوا میکنه اولش میگن ک دختره خودشو دار زده ولی بعدش بچه های عمش شاهد بودن گفتن ک پدرش با سنگ زده پشت گوشش بعد صحنه سازی میکنه میگه خودکش کرده بعد ب برادرش اطلاع میدن ک خواهرت خود کشی کرد اونم با تفنگ خودشو میکشه
ی دختر با پدرش دعوا میکنه اولش میگن ک دختره خودشو دار زده ولی بعدش بچه های عمش شاهد بودن گفتن ک پدر ...
وا چه برادر اوسکلی😐
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نمیدونین چقد زجر کشیدن این خواهر برادرها از وقتی مادرشون فوت میکنه تازه میگن زنه را هم خودش تو خواب میکشه بعد صبح بیدار میشه میگه ک سر و صدا میکنه میگه زنم تو خواب مرده
نمیدونین چقد زجر کشیدن این خواهر برادرها از وقتی مادرشون فوت میکنه تازه میگن زنه را هم خودش تو خواب ...
چرا این مریض روانی رو زودتر اعدام نمیکنن تا بقیه بچهاشم نکشته؟؟!😐
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خاک بر معتاد شیره ایش کنن اندازه ی گاو فقط هیکل داره طوری ک نمیتونه راه بره
ب نظرم چیز دیکه میزنه وگرنه شیره و...اینجوری نمیکنه با ادم،شوهرمن معتاده ب شیره و تریاک ولی جونش برا بچهام در میره
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲