2777
2789
نمیدونین چقد زجر کشیدن این خواهر برادرها از وقتی مادرشون فوت می‌کنه تازه میگن زنه را هم خودش تو خواب ...

اون مرده رو باید آتیشش بزنن والا😤😑

(درخواست دوستی نده ک ب هیچ عنوان قبول نمیکنم) میگه ک آقای قاضی چشاش سگ داشت منم ک ایت باز😆❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قتلهاآبکی بودنمیدونم چراباورنمیکنم 

میخوای باور من میخوای نکن مهم نیس مگه میخورن مدال بهم بدن ک بیام تاپیک دروغ بزنن پس فردا عصر تشیع جنازشون عکس میگیرم می‌فرستم 

نمیدونین چقد زجر کشیدن این خواهر برادرها از وقتی مادرشون فوت می‌کنه تازه میگن زنه را هم خودش تو خواب ...

برادر بابای بابک خرمدین نبوده؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خاک بر معتاد شیره ایش کنن اندازه ی گاو فقط هیکل داره طوری ک نمیتونه راه بره 

خاک بر سرش یاد بالای بابک خرمدین افتادم همه بچه های رو کشت

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

عنتروکاریش نمیکنن 

اون با داس سربرید فقط زندان شدچون پدرشه

اینکه کسی ندیده 

عوضی زجرکش بشه الهی

مادر ودوبچرو کشت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بابام آدم صبوریه اما آثار جنگو.. موجیه.. یعنی عصبی بشه بدجور عصبی میشه خواهر کوچیکمم تا چند ماه قبل آدم آرومی بود نمازخونو... الان برعکس شده مدام تو رو بابامیوایسه چرتو پرت میگه بابامم عصبی میشه.. میدونمم خواهرمم یروز کار دست خودش میده. ماهم میدونیم مقصر خود خواهرمه

ولمون کن