2777
2789
عنوان

بعضیا چقد گستاخ و پرروعن خدای من

400 بازدید | 43 پست

برای چندمین بار برای خودم نهایت تاسف رو خوردم

من یه لباس مجلسی داشتم برام کوچیک شده بود فقط یبار پوشیدم از مد افتاده یکم ۴ ۵ سال پیش ۵۰۰ خریده بودمش

آوردم گذاشتم دیوار به همون قیمت ۵۰۰ که تخفیفم میدادم ۴۰۰ بفروشم مثلا😂

بعد زنه اومده میگه ۳۰۰ میخرم برای دخترم عروسی داریم نمیتونیم بخریم گفتم باشه اگه تا شب بالا تر از این قیمت نگفتن بیا ببر نتونستی بخاطر طولانی بودن راه خودم میارم مامانم اصرار کرد ثوابه فلانه بگو فروختم به شما دیگه بیشتر از این نمیخرن گفتم باشه

برداشتم شماره دادم گفتم باهام اینطوری هماهنگ کن ممکنه نتم خاموش باشه

یکم بعد پیام داده باید ۱۰۰ تومن بخاطر رفت و برگشت کرایه بدم ۲۵۰ حساب کن😐 گفتم بدم مفتی به یه نیازمند از فروختن به تو بهتره

گفتم همینم بخاطر رفت و برگشت تخفیف دادم تو از سادگی ما داری سو استفاده میکنی و فرستادم فروخته شد الانم هی اصرار میکنه که قصد بی احترامی نداشتم 🙂 آگهیو کلا پاک کردم

من از دنده چپ بیدار شدم یا این چندانم بد نگفته؟

عکس لباسم پایین میزارم بگید چند میارزه بفروشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس زرنگی کرده 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

شما از دنده چپ پا شدی

این چیزا توی خریدهای دست دوم طبیعیه و اگر احساس می کنی باب میلت نیست باید فقط بگی نه امکانش نیست

کل کل و بحث بی خودی هم نکن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

گذاشتی لایکم کن بیام ببینم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بزار

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗