2777
2789
عنوان

سوسک دیدم نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 51 پست
سوسک خییییییلی چندشه.حتما بکشش وگرنه بچه کنه زندگیت میشه پره سوسک

الانه ک بزنم زیر گریه😭من وسواس دارم همینجوریش دستام درد میکنه انقد همه چیو میشورم میگم ی روز درمیون دسشویی حموم میسابم انقد جاروبرقی کشیدم فرشای بیجارم ا پوست درومده بخدا 

فردا میرم میخرم از کجا بخرم؟از مارکت؟مثل کروش و ۷و اینا؟ یا عطاری ها؟

همه جا داره سوپرمارکت ها و فروشگاه ها داره .عطاری نمی‌دونم داره یا نه . اسمش اسپری کامن هست رنگش هم مشکی قرمزه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدنم خارش افتاده بود  مورمور می‌شد خیلی حس بدی بود نزدیک بود سکته کنم ‌دلم میخواس برم تو خ ...

کاش برم تو‌ماشین بخابم😐😐😐😐

اخه سردم هست😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همه جا داره سوپرمارکت ها و فروشگاه ها داره .عطاری نمی‌دونم داره یا نه . اسمش اسپری کامن هست رنگش هم ...

الهی خدا خیرت بده ی بار همه جا رو بزنم ب درک واصل میشن؟

جداااا چه جالبب..قبلنا هم صبا پامیشدم میددیم شدم

اره واسه همینه دیگه بدن تو این ساعت ها ضعیف ترین حالتشه و اگ نزدیک پریود باشی اکثر مواقع این ساعت ها میشی یا اگرم نشی این ساعت ها حالاتش مث دل درد کمر درد میاد سراغت 

الانه ک بزنم زیر گریه😭من وسواس دارم همینجوریش دستام درد میکنه انقد همه چیو میشورم میگم ی روز درمیون ...

ربطی ب تمیزی نداره از چاه میاد.واینکه زیاد وایتکس نزن وایتکس باعث میشه هرچی سوسکه بیاد بالا.سخت نگیر اگ کامن داری بزن.بوش کاری میکنه هرجا باشه بیاد بیرون 

ربطی ب تمیزی نداره از چاه میاد.واینکه زیاد وایتکس نزن وایتکس باعث میشه هرچی سوسکه بیاد بالا.سخت نگیر ...

جدی میگی؟وایتکس خیلی مصرف میکنم نمیدونستم

هفته ای دو بطری تموم میکنم قشنگ

الهی خدا خیرت بده ی بار همه جا رو بزنم ب درک واصل میشن؟

زنده باشی آره دیگه از بین میرن. تو سنگ توالت ما هم سوسک از چاه میومد زیر اونجایی که پا میزاریم پنهون میشد شاخکاش همیشه معلوم بود . هر چی هم جوهر نمک و اسید میزدم فایده نداشت . الان هر ماه چند تا پیس ازین اسپری میزنم یکی دوساعت بعد میرم میشورن کلا نسلش منقرض شده خدا رو شکر. به پنجره حموم و دستشویی هم توری زدم . با چسب قطره ای خودم از داخل چسبوندم . دیگه الان دو سه ساله هیچ سوسکی ندیدم تو خونه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
زنده باشی آره دیگه از بین میرن. تو سنگ توالت ما هم سوسک از چاه میومد زیر اونجایی که پا میزاریم پنهون ...

میرم میزنم 

تا مغازه ها باز کنن سریع میرم میخرم میارم میزنم 

ایشالا امروز بهت ی خبر خوب ی چیزی ک خوشحالت کنه برسه بهت ک امیدوارم کردی