2777
2789
عنوان

سوسک دیدم نمیتونم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدارش کردم سر شب ک دیدم گفتم پاشو بکشش تا پاشد بکشه رفت زیر تخت دید دارم داد و بیداد میکنم رفت خواب ...

بررو بغل شوهرت بخواب اگه سوسکه حمله کرد ک تو رو بخوره شوهرت بنداز جلو اول اونو بخوره بعد تو فرار کن🤧

من بهتریم اینو قبل از اینکه خودم متوجه بشم ،بهترینم گفته بود😌😂.                                                                   برای همتون آرزوی خوشبختی و حال خوب دارم و امیدوارم کارماش برسه ب خودم خانوادم😍😍😍💪.                  
سوسک باتوچیکار داره داره زندگی خودش ومیکنه😐👌 بگیربخواب بابا بعد سوسک که نه نیش داره نه حیونن ادم ...

وای تروخدا نگو من خیلی میترسم

از موش و سوسک میترسم فقط از هیچی دیگه نمیترسم چون خیلی کثیف و‌ چندشن و موزی

من چی بگم  یه دفه نصف شبی ۲۰ تا سوسک شایدم بیشتر حمله کردن خیلی هم گنده بودن و چندش🤢🤮 از ...

چی کردین رفتن؟راه حل دارین بگین بهم دیوونه شدم بقران خیلی از سوسک میترسم😭

مشکل اینجاس گم شده  الان فریک زدم رو این ک ممکنه ب جز اون بازم باشه چه خاکی ب سرم بذارم من

انقدر که تو از اون میترسی اون صد برابر از تو میترسه ولش کن دیگه نترس بخواب فدات بشم

ماهی یکبار تو چاه توالت و چاه حموم کامن بزن و یکی دو ساعت از خونه برو بیرون .اثرش میمونه و دیگه سوسک سراغ خونه آت نمیاد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خداروشکر کن سوسک کابینتی نداری هر چی سم میزنم از بین میبرمشون بی فایده اس دو باره از طبقات پایین میا ...

عزيزم سوس كش امحا بخر راحت ميشي از سوسك كابينتي 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
خداروشکر کن سوسک کابینتی نداری هر چی سم میزنم از بین میبرمشون بی فایده اس دو باره از طبقات پایین میا ...

بابا قدیما تو‌ حیاط میخابیدن هیچی نمیشد چون وسایلا کم بود خونه ها الوده نبود جریان هوا توش بود اپارتمانا هوا توش نمیره مرطوب میشه باعث همینا میشه دیگ بخدا

کاش پول داشتیم یا کاش وضعیت کشورمون اینجوری نبود میشد یه خونه حیاط دار خوب بخریم...از اپارتمان نشینی بدم میاد...پخ کنی صدات خونه همسایس

طرف خونشو‌نمیشوره سوسک و عن و‌گوهش راه میگیره اینجا

خب پاشو برو اونیکی اتاق پیش همسرت بخواب 

بدنم خارش افتاده ترس داره خفم میکنه ساعت شد شش دیگ ب جهنم بخابمم باید ۷و‌نیم بیدار باشم دیگ...دیگ نمیخابم ساعت ۸ونیم ۹مغازه ها باز کنن میرم سم پیدا میکنم میخرم میارم میزنم 

چی کردین رفتن؟راه حل دارین بگین بهم دیوونه شدم بقران خیلی از سوسک میترسم😭

مادر شوهرم پنج  شیش تاشو با دمپایی ترکوند ولی لامصبا نمیمردن خیلی سخت جون بودن 🤢🥴 بقیه رو‌هم‌سم زد ولی نمردن 

منم دیگ تا خود صب بیدار بودم داشتم میمردم از بی خوابی 

بعد خودشون گم شدن 

نمیدونم از کجا اومده بودن خیلی زیاااد بودن 😣

ماهی یکبار تو چاه توالت و چاه حموم کامن بزن و یکی دو ساعت از خونه برو بیرون .اثرش میمونه و دیگه سوسک ...

فردا میرم میخرم

از کجا بخرم؟از مارکت؟مثل کروش و ۷و اینا؟

یا عطاری ها؟

بدنم خارش افتاده ترس داره خفم میکنه ساعت شد شش دیگ ب جهنم بخابمم باید ۷و‌نیم بیدار باشم دیگ...دیگ نم ...

منم بدنم خارش افتاده بود 

مورمور می‌شد خیلی حس بدی بود نزدیک بود سکته کنم ‌دلم میخواس برم تو خیابون بخوابم در این حدددد😐