2777
2789

به نظرتون چرا همه فکرمیکنن خانمای شاغل خیلی بیشتر خسته میشن وخیلی آدمای قوی هستن چرا هیچکس خانمای خانه دارو جدی نمیگیره 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تو سری خور نبودم نیستم و نخواهم بود 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

من زن شاغل میشناسم ماهی ۱۰ تومن درامدش کارمند رسمی کارتش دست شوهرش،ماه ۸ بارداری با شوهرش میره شهر دیگه تا برگردن گشنه میمونه که ناهار خونه خودش بخوره ارزون بیفته برای عروسش گریه زاری میکرد شوهرش ی دستبند نقره بخره براش ابرو داری کنه

تو سری خور بودن ربطی به شاغل یا خانه داربودن نداره

بله درسته من قبول دارم که خانمای شاغل اذیت میشن وخسته میشن ولی خانمای خانه دارم کن اذیت نمیشن 

چون کلفتی بی جیره و مواجب هست ارزش نداره    زن خانه دار چوپون بی مزده    هنوز براش قانونی نیس