2777
2789
عنوان

پاییز و فصل سرماخوردگی

199 بازدید | 31 پست

با اومدن فصل پایین که دو هوا میشن مردم افراد زیادی آنفولانزا .سرماخوردگی .تب و...به بیمارستان مراجعه می کنند 

اول اینکه از نیمه اول شهریور ماه تا اواخر مهر ماه واکسن آنفولانزا موجوده میتونید تزریق کنید که کمتر مریض بشید 

وقتی سرماخوردگی هم گرفتید قرص آزیترومایسین ۸ساعتی بخورید یا قرص کلداکس 

اگر سرفه زیاد داشتید شربت سالبوتامول استفاده کنید یا شربت آویشن 

اگر آبریزش بینی هم داشتید قرص آنتی هیستامین و قرص ستیریزین مصرف کنید 

اگر بدن درد شدید یا تب داشتید آمپول دگزا تزریق کنید و شیاف استامینوفن برا تب و شیاف دیکلوفناک برای درد 

و بهترین آمپول برا سرماخوردگی آمپول ویتامینcهست شاید دردش بگید زیاده اما همان روز خوبتون می‌کنه و از درد راحت میشید 

قرص جوشان ویتامینcبرای سرماخوردگی بسیار مفیده و هنگام سرماخوردگی زیاد خودتون رو و سیستم ایمنی بدن تون رو تقویت کنید که بیماری از پا در تون نیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه انفولانزا گرفتن تو اطرافیانم درس دارم و اگر بگیرم واقعا بدمیشه برام، واکسنش هنوزم هست بعد کجا می ...

الان فک میکنم دیگه نتونی پیدا کنید تو شهریور به راحتی گیر میاد 

شما سمت این افراد نرو و ماسک بزن و خودت رو تقویت کن هم از نظر غذایی هم دارو 

الان فک میکنم دیگه نتونی پیدا کنید تو شهریور به راحتی گیر میاد شما سمت این افراد نرو و ماسک بزن و خو ...

ای خدا، حتما ممنونم ازتون من کلا بدنم خیلی ضعیفه دربرابر سرماخوردگی واینا و خیلی دیرخوب میشیم برای پیشگیری چیا بخورم بهتره

من گرفتم از سرفه خشک گلو درد دارم میمیرم خیلی مواظب باشین نگیرید

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

الرژی فصلی چکار کنم هی عطسه میزنم گل و همه چی رو جمع کردیم اما فایده نداره

اول باید قرص بخوری خیلی شدید باشه پزشکا امپول شیری میدن که توش کورتون داره 

من معمولا با فکسوفنادین خوب میشم

ولی پارسال تابستون از اون موقع ها بود که از شش صبح از خواب بیدارم میکرد عطسه ها تا دوازده ظهر یه ضرب عطسه میکردم و تنبلیم هم میومد به دکتر بگم اخر امپول داد

همه انفولانزا گرفتن تو اطرافیانم درس دارم و اگر بگیرم واقعا بدمیشه برام، واکسنش هنوزم هست بعد کجا می ...

فرق سرماخوردگی و آنفولانزا چیه؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

آنفولانزایی گرفتم که از پا انداختتم

اول که حتما باید متخصص بری معاینه شید 

بعد اینکه سوپ گرم بخور و مایعات فراوان که ویروس از بدنت خارج بشه 

آمپول تقویتی حتما تزریق کن که جون داشته باشی و قرص ازیترومایسین

تشکر🙏برای سرفه ی بچه ها چیکار کنیم🤕دخترم ۸سالشه و یکسری شربت امتحان کردیم اما تا شب میشه سرفه میاد سراغش خواب خودش و مارو که بهم میریزه تا صب به کنار رفلاکسی هست سرفه اذیتش میکنه...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆