2777
2789

سلام دوستان چند وقته که ما میخوایم منزل ویلاییمون رو بفروشیم و اپارتمان تک واحدی سه خواب بخریم ،اکثر اپارتمان ها طبقه ی اولشون رو برای فروش گذاشتن که روی پارکینگ قرار داره ،برام سواله که چرا به نسبت طبقات دو و سه طبقه ی اول بیشتر برای فروش گذاشته شده و اینکه اگه تجربه ای دارید لطفا راهنمایی کنید ،طبقه ی اول تک واحدیه سه طبقه چطوره؟

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

طبقه اول روی پارکینگ بدترین طبقه ست

زمستون گرم نمیشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اگه بچه کوچیک داری خیلی خوبه

میگن طبقه اول نسبت به طبقات دیگه سردتره چون زیرش خالیه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بچه کوچیک داری خیلی خوبهمیگن طبقه اول نسبت به طبقات دیگه سردتره چون زیرش خالیه

خیر بچه هام بزرگن عزیزم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

طبقه اول خوب نیست 

انگار زیر پا افتاده 

در پارکینگ رو بکوبن نصف شب تو بیدار میشی و طول روز اذیتی

اگه رو به رو خونه ای بسازن نور خونه تو  تموم میشه 

پایین سرو صدا بشه صداش خونه توعه و.....

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

ما طبقه اولیم. مشکلی نداریم

زمستونا سرد نیست عزیزم؟ ،صدای طبقات بالا اذیت نمیکنه؟

بخاطر سروصدای پارکینگ و...😅بهترین طبقه طبقه آخره از نظر من

طبقه اخرم بده

صدای اسانسور و نشتی اب پشت بوم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

تک واحدی زندگی نمیکنم ولی زیاد فروختم. قبلا طبقات بالا زیاد خواهان داشت الان سر اینکه برق میره اول بهتره.

یا بچه دارن طبقه پایین میخرن سروصدا نره.

یا طبقات بالارو فروختن پایین مونده که به شما معرفی کردن

❤️