2777
2789

سلام لطفا فقط جواب سوالمو بدید

حالم خیلی بده

با وجود دوست داشتن زیاد جدا شدین؟ چقدر بعد ازدواج کردین و ایا براتون بی اهمیت شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا شده بودین از هم؟بعد چه مدت حالتون خوب شد

سریه حرف مسخره

4ماه بعدش کاملا سنتی ازدواج کردم والان عاشق همسرم هستم

بعد یکماه حالم خوب شد خودمو جمع وجور کردم نفهمیدم خدا چقدر دوستم داشته که منو ازاون رابطه خارج کرده

الان تازه دارم معنی عشق واقعی رو متوجه میشم

بله. طرف مقابل ازدواج کرد ولی خوشبخت نیست و هنوز به فکرمه😏 منم از مجردی لذت میبرم تا به وقتش ازدواج ...

مشکلتون سر چی بود؟

طرف من خیلی خوب بود ولی سر یه اخلاقایی تفاهم نداشتیم جدا شدیم... خیلی حالم بده

ایشالا یه ازدواج خوب داشته باشی

سریه حرف مسخره4ماه بعدش کاملا سنتی ازدواج کردم والان عاشق همسرم هستمبعد یکماه حالم خوب شد خودمو جمع ...

خداروشکر خوشبخت بشی

ما خیلی همو دوس داشتیم ولی سر یه اخلاقایی تفاهم نداشتیم جدا شدیم... بعد چند سال اون عقد کرده. الان یکماهه من داغونم

مشکلتون سر چی بود؟طرف من خیلی خوب بود ولی سر یه اخلاقایی تفاهم نداشتیم جدا شدیم... خیلی حالم بدهایشا ...

مرسی عزیزم

مشکلمون این بود ازم ۹ماه کوچیکتر بود حس میکردم بچه ننس واقعاهم بود. مثلا قهر میکردم میرفت خودشو بندازه زیر ماشین!

پارسال ازدواج کرد دوماه بعد رفت ب دوستم گفت دلش برام تنگ شده که منم گفتم آناناس!!!

۴ساله از کاتمون گذشته ولی هنوز تو فکرمه

به دوستای مشترکمون زیاد میگه من اهمیتی نمیدم

❤️

مرسی عزیزممشکلمون این بود ازم ۹ماه کوچیکتر بود حس میکردم بچه ننس واقعاهم بود. مثلا قهر میکردم میرفت ...

ای بابا بیچاره

کاش سرشو گرم زندگیش کنه وقتی ازدواج کرده

شمام یه ازدواج خوب کنی