2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست

اینکه میگین کار کن مستقل شو کلیشه اس طرف داره تو خونه بچه داری خونه داری میکنه از هزارتا کارمندی سخت تره وظیفه شوهرشه تامینش کنه از هر لحاظ اینکه بره کار کنه چاره اش نیس مشاوره بلد نیستید هرچی ب ذهنتون میرسه رو هم نگید

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندم چرا اینجور مواقع سریع میگید برو سرکار شاغل شو. این مرد باید خرج زن و بچه اش رو بده نه اینکه ۵۰ تومم ۵۰ تومن بزاره کف دست زنش آخه چه توجیهیه. زن هم بره سرکار هم بچه نگهداره هم بچه مریض شد تا صبح بالا سرش وایسته هم کار خونه بکنه بعد تا به مرد میرسه بگیم میره سرکار خسته است. بعد خانم بدبخت تا حرفیم بزنه میگیم علارقم همه وظایفت تو هم پول میخوای برو سرکار!!

سرکار رفتن زن فقط کمک پس انداز باید باشه نه اینکه آقا خسیس بازی در بیاری زن خرج زندگیشم خودش دربیاره

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
عزیزم من خودم فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه دولتی دارم و تو کارخونه ماشین سازی مشغول کارم … اصل ...

اول اینکه مهندسی صنایع شغلش توی کارخونه اس و شما قبل ازینکه بخوای انتخابش کنی مسلما اینو می‌دونستی و نباید شاکی باشی ازش

دوما اینکه هزاران تا شغل وجود داره اصلا کل مهندسی رو بذار کنار:) فرد می‌تونه هنرمند، دکتر، محقق و ... باشه من نمی‌فهمم گاردی که شما داری نسبت به شاغل بودن رو

هرکس لایق باشه و تلاش کنه قطعا شغل هم گیرش می‌اد نه اینکه بشینه یه گوشه هی بگه شغل نیست

خواهرشوهر لامصب من تا قبل این یارانه با روزی سی تومن زندگیو میچرخوند و میگفت پس اندازم دارم تازگیا ف ...

با ماهی دو هفتصد خرید خونه و لباس رو انجام میده پس اندازم می‌کنه 

چی میخوره اینقدر ارزون در میاد ؟؟؟؟؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یبار دیگه جونم به لبم رسیده بود کارای خونه رو نکردم، حیاط نشستم، خونه رو جارو نزدم بحثمون شد زنگ زد ...

ببین دوست داشتنت رو بهش ثابت کن شما فقط داری از طرف خودت حرف میزنی،اقایون وقتی احساس میکنن زن دوستشون ندارن دست به این کارها میزنن.حسن نیتتو ثابت کن بنظرم خیلی از مشکلات خودش حل میشه

هر جور که عادتش دادی دیگه همینه مگه با تلاش تغییر بدی و البته اونم انعطاف به خرج بده اما عزیزم روزی پنجاه تومن به علاوه پول یارانه میشه حدود ماهی دو و نیم خرج خونه هم که با خودشه فکر نمی‌کنم تو شرایط،مالی الان پول تو جیبی کمی باشع دیگه خانم ها با این فشار مالی که الان رو خونواده ها هست واقعیتش اینه که یا باید مراعات کنن و قناعت کنن یا باید خودشونم کمک خرج باشن

اینکه میگین کار کن مستقل شو کلیشه اس طرف داره تو خونه بچه داری خونه داری میکنه از هزارتا کارمندی سخت ...

طرف داره رسما با کسی زندگی می‌کنه که نه‌ دوسش داره نه پولی بهش می‌ده

اونوقت تا یکی می‌گه بره کار کنه همه بهشون بر می‌خوره

پس چیکار کنه بشینه تو خونه توسری بخوره و با همچین ادمی بسازه و زندگی بچه اش رو خراب کنه؟ 

در جواب خرجی ندادن کسی نگفت برو شاغل شو هرکس یه وظیفه ای داره توی زندگی اون اقا وظیفه اش رو انجام نمی‌ده هیجوره! این خانم باید چیکار کنه به جز طلاق؟ 

مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، ...

درسته اما پسرا هم باید جوری تربیت بشن که بفهمن وقتی ازدواج میکنن مسئولیت یه خانواده به گرونشونه اگر نمیتونن ازدواج نکنن خب‌..زن چه گناهی کرده کار کنه بیاره شکم خودشو بچشو سیر کنه؟؟مرد هم فقط برا همخوابی هست؟؟؟

این مرد که من میبینم زنش کار هم بکنه پولشو ازش میگیره کم نیستن این ادما ‌که.

عزیزم من خودم فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه دولتی دارم و تو کارخونه ماشین سازی مشغول کارم … اصل ...

کار پیدا کردن کلا سخته. نیروی خوب پیدا کردنم سخته. ولی کسی که بخواد پیدا میکنه