2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
وقتی زن تمکین میکنه مرد باید هزینه هاش رو تامین کنه

دقیقا

تمکین یه قانون ازدواج اسلامیه و همه چی حول تمکین می چرخه.شما چه بخوای چه نخوای موقع ازدواج تمکین جزو وظایفته.هیچ جوره هم نمیتونی از زیرش شونه خالی کنی.پس وقتی همچین قانونیو می کنن تو پاچمون حداقل حقمون اینه که مرد از نظر مالی برامون جبران کنه‌.

اگه زمانی زن و مرد برابر باشن،نه صرفا تو ازدواج تو تمام قوانین،اون وقت می پذیریم که هزینه هامون نصف نصف باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

تمکین! خودتون حس بدی بهتون دست نمیده که در ازای رابطه ج بهتون پول بده؟ انگار آدم داره خودشو میفروشه! ...

منم از کلمه تمکین متنفرم، انگار که این وظیفه ای در قبال دریافت پول، آدم از هرچی عشق و ازدواج حالش بهم میخوره😖

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم رو گفتیم الان خانم بره مهندسی مکانیک یا برق بخونه میتونه مکانیک بشه یا برق کار؟؟؟ نه باید ...

😂😂 

عزیزم شما تاحالا با کسی که مکانیک یا برق خونده تو دانشگاه صحبت کردی؟ این افراد نمی‌رن ماشین درست کنن یا برن خونه مردم تعمیرات انجام بدن بلکه می‌شن مهندس برق و مهندس مکانیک 

هم خانم ها هم اقایون!

کسایی که شغلشون مکانیکی یا برق کاری هست هیچکدوم دانشگاه برق و مکانیک که نخوندن چون اونا مهندس که نیستن

بعدم توی کارخونه دیگه چیه؟ پس این همه شرکت دانش بنیان که وجود دارن پر از مرد هستن دریغ از یک خانم با تحصیلات؟ چرا نمی‌خواید باور کنید خانم ها هم می‌تونن خیلی راحت شاغل باشن؟

سی تومن  البته شوهرش میگه دروغ میگه فلانی من روزی سی تومن میدم برا خودش اما خواهرشوهرم با دعوا ...

دروغ میگه خواهرشوهرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم از کلمه تمکین متنفرم، انگار که این وظیفه ای در قبال دریافت پول، آدم از هرچی عشق و ازدواج حالش به ...

جالبه خوده خانوما آتیششون تند تره. یه مرد بیاد این حرفو بزنه قابل درکه چون نفع داره واسش ولی یه خانوم چرا باید بیاد این حرفو بزنه؟ 

یبار دیگه جونم به لبم رسیده بود کارای خونه رو نکردم، حیاط نشستم، خونه رو جارو نزدم بحثمون شد زنگ زد به باباش که بیا خونه زندگی رو ببین، آخه چقدر میتونه خاله زنک باشه، باباش هم اومد بمن گفت تو تنبلی و ازین حرفا، شوهرم حتی پول نداد فرشامو،بدم قالیشویی چندساله خودم میشورم پهن میکنم خشک میکنم میذارم سرجاش، حتی سلامتی منم براش مهم نیست

خانم رو گفتیم الان خانم بره مهندسی مکانیک یا برق بخونه میتونه مکانیک بشه یا برق کار؟؟؟ نه باید ...

با پدیده ای به نام کار به عنوان مهندس در کارخانه اشنا هستین؟ همه مشاغل ازمونی نیستنا. 

میگم پرستار بچه چون تا یه اتفاقی میفته بحثی میشه شوهر من زنگ میزنه به خانوادش بیان بچه رو ببرن این ز ...

وقتی خودتون رو عنوان پرستار و عروسک جنسی می‌بینید چه لزومی داره باهاش زندگی کنید؟ ایشون مسلما هیچ درکی از حق و حقوق شما نداره 

هیچ علاقه ای به زندگی مشترکتون نداره و حتی براش پول هم خرج نمی‌کنه و هیچ عشق و محبتی هم نشون نمی‌ده 

اگر می‌داد شما الان اینجا گلایه نمی‌کردید 

با موندنتون فقط زندگی بچه سه سالتون رو خراب می‌کنید و الان اونقدر بچه هست که اگر طلاق بگیرید نفهمه ولی توروخدا به فکرش باشید با این وضع زندگی اون داغون می‌شه

نمیشه شکایت کنی نفقه بگیری هر ماه؟ 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
یبار دیگه جونم به لبم رسیده بود کارای خونه رو نکردم، حیاط نشستم، خونه رو جارو نزدم بحثمون شد زنگ زد ...

پستای منو بخون، بهت راهکار دادم. مگه اینکه فقط اومده باشی درددل کنی. 

با شوهر شما باید صریح و قاطع برخورد بشه وگرنه همین اش و کااسه اس

😂😂  عزیزم شما تاحالا با کسی که مکانیک یا برق خونده تو دانشگاه صحبت کردی؟ این افراد نمی‌رن ما ...

عزیزم من خودم فوق لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه دولتی دارم و تو کارخونه ماشین سازی مشغول کارم … اصلا برداشت شما از صحبت ما فرق میکنه منظور کار مناسب برای خانم  بود که پیدا کردنش مشکل حالا اگه شما سراغ داری یه کاریابی بزن نیرو خانم جذب کن…چرا جبهه میکیری الکی فکر کردی همه بی سوادن فقط شما باسوادی….