2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400518472]عزیزم کتوکونازول دیگ اثر‌نمیکنه اون اثر میکنه؟[/QUOTEانواع شامپو و از همین که گفتی گرفتم.به قول شما موقتی بود.انواع شامپو ها گرفتم.قبلا دکتر شامپو خارجی نوشت برام و عالی بود رینفولتیل و گرون بود ولی هشت سالی میشه به خاطر تحریم وارد نمیشه.تا پارسال شانسی ایروکس زرد گرفتم.جالبه پسرم بر عکس من شوره خشک داشت و هر دو راحت شدیم.من همیشه چند تا میخرم و کمی زیاد به موهام میزنم و دو دقیقه ماساژ و خوب آبکشی میکنم.کلا خارش سرم رفت.

ممنون عزیزمبرای چرب شدن مو هم تاثیری داره؟

تا دو روز مو چرب نمیشه.ولی حتما یه روز در میان باید بری.در کل خبری از خارش سر نیست.ایروکس انواع داره.مثلا رنگ آبی نوشته برای مو چرب و نازک و مو رو لطیف میکنه ولی دیر بری حمام خارش سر بر میگرده.همون رنگ زرد عالیه.داخل قوطی و کارتن و نایلون پیچه .بدی اینه زود تمام میشه ولی ارزش داره.قیمت حدود 160 ولی بعضی دارو خانه ها گرانتر میدن.تاریخ تولید پارسال با قیمت پارسال 80 هست.بعضی دارو خانه ها 190 میدن.فقط زرد برای انواع شوره.چون رنگ نارنجی و ...هم هست.