2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، ...

عزیزم اگه میخوای با قوانین کشور پیش بری برو تهدیدش کن که مهریه رو میذاری اجرا 

اگر میخوای با یه چیز دیگه پیش بری سعی کن مستقل شی بعدم طلاقش بده تو این مملکت تو سال کنکور بچه ات حداقل ۱۰ تومن باید خرج کنی. با پول یارانه میخوای خرج تحصیل بچه ات رو بدی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=260475756]بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...[/QUOTE یعنی خسیسه؟ ما ۱ سال هست اوضاعمون بده..فقط برای دخترم میتونیم چیزای خوب بخریم...خود که گوشت نمیخورم اصلا...شوهرمم خیلی کم.ولی برای بچم مجبوریم بخریم ولی خسیس نیست شوهرم.از دست خالی بودنمونه

با گاو بحث نکن⁦✨
اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، ...

سرپرستی زن... عروسک جنسی... پرستار بچه... نفقه... اذن خروج از منزل....!!! دیدگاه منو شما خیلی متفاوته بهتره بحث نکنیم

در اینکه کار ایشون اشتباه هیچ شکی نیست اما دخترتون هم عادت بدید به غذاهای دیگه همه گوشت و مرغ دوست د ...

کوچیکه ۳سالشه، چیزای دیگه رو نمیخوره حتی اگ گشنش بشه، یکم بزرگتر بشه ذائقه اش درست میشه، نمیتونم بهش سخت بگیرم خیلی سعی کردم به زور بعصی چیزارو بهش بدم اما چه فایده، بیشتر بچه عصبی شد

اخه یجور میگن بروسرکار انگار کار ریخته کو کار اخه

وا 

همه اینجا گفتن به به مکانیک کلی حقوق داره

خب شما بری درس بخونی لیسانس مکانیک بگیری به همون حقوق می‌رسی مگه ایشون از کجا مهندس شده

انگار قراره یه نفر بیاد بهشون بگه توروخدا بیاید برام کار کنید

بعدم از همین حقوق کم شروع می‌شه می‌رسه به حقوق خوب و مقام بالاتر حتی اگه خانوم باشید

و اگر کار منطقی نیست شاغل بودن خانوما که هر زنی شاغله اشتباه میکنه😂؟

وا  همه اینجا گفتن به به مکانیک کلی حقوق داره خب شما بری درس بخونی لیسانس مکانیک بگیری به همو ...

خانم رو گفتیم الان خانم بره مهندسی مکانیک یا برق بخونه میتونه مکانیک بشه یا برق کار؟؟؟ نه باید تو کارخونه ای یا ازمون بده بره سرکار که مشکل قبول شدن اونجاهم …منظور خانم بود نه اقا

تو چرا خرید میکنی؟؟؟؟؟ لیست خرید بده جونش دربیاد بخره بعدم اگه نداره و نمی‌ده بساز چون واقعا وضعیت خیلی ها اینه درست میشه شکیبا باش  اگه داره و خسیسی می‌کنه یه مسئله جداست

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا
[QUOTE=260475756]بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش م ...

اخر ما نفهمیدیم شوهرت داره و نمی‌ده یا نداره کلا

اگه نداره که توام باید بری سرکار کمک خرج باشی

اگه داره و نمیده هم که مشخصه

سرپرستی زن... عروسک جنسی... پرستار بچه... نفقه... اذن خروج از منزل....!!! دیدگاه منو شما خیلی متفاوت ...

میگم پرستار بچه چون تا یه اتفاقی میفته بحثی میشه شوهر من زنگ میزنه به خانوادش بیان بچه رو ببرن این زن صلاحیت نگهداری نداره، یبار میخواستم پوشک بچه رو عوض کنم بچه بی قراری می‌کرد شدید، نیومد کمک کنه منم مجبور شدم با پام دست بچه رو داشته باشم تا بچه رو عوض کنم آقا یواشکی ازمن فیلم گرفته بود من صرفا فقط بدنیا آورنده و پرستار بچه هستم نه مادرش، بچه رو کرده مایه تهدید کردن من

وقتی زن تمکین میکنه مرد باید هزینه هاش رو تامین کنه

تمکین! خودتون حس بدی بهتون دست نمیده که در ازای رابطه ج بهتون پول بده؟ انگار آدم داره خودشو میفروشه! دیدگاه تون نسبت به روابط انسانی زیادی عجیبه. حالا درسته قانونه، یه زمانی برده داری هم قانون بوده ولی آدم خوبه بشینه گاهی به چرایی چیزایی که به خوردش دادن هم فکر کنه و تجدید نظر کنه. 

اینجا تا یکی دهن باز میکنه هنوز حرف نزده همه حمله میکنن برو خودت کار کن. انگار خودش واقعا همچین چیزی به ذهنش نمیرسه. بابا شاید شوهرش نمیذاره شاید بچه کوچیک داره یا یه شرایط دیگه ای داره که براش امکان پذیرنیست کارکنه. 

مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، ...

مرد وظیفشه به ازای کاری که خانوم تو خونه انجام میده بهش اجرت المثل بده،نفقه زنم به گردنشه.وقتی زن این همه حقوقشو تو ازدواج از دست میده پس اونم باید جبران کنه.منم شاغلم ولی حاضر نیستم درآمدمو خرج خونه کنم تا زمانی که از نظر قانونی و حقوقی با مردا برابر نیستم.شروط ضمن عقد هم ما رو کاملا با مرد برابر نمی کنه،پس جبران کنن برامون.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه