cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4236 عنوان بیایننن خواهشا 38 بازدید | 5 پست بهم لوازم بهداشتی فیک به اسم و قیمت اصل فروختنبه نظرتون مسالمت آمیز عوض می یکنن یا نه؟ دیروز | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3418 اگه عوض کرد که هیچنکرد ناموسشو بیار به پا بوسش تا حساب کار دستش بیاد ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4236 اگه عوض کرد که هیچنکرد ناموسشو بیار به پا بوسش تا حساب کار دستش بیاد یعنی چجوری؟ بگم شکایت میکنم؟
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3418 یعنی چجوری؟ بگم شکایت میکنم؟ بگو مرتیکه یا پس بگیر پولمو بده یا شکمتو سفره میکنم کلاه بردار ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
cherryblossoms مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4236 بگو مرتیکه یا پس بگیر پولمو بده یا شکمتو سفره میکنم کلاه بردار وا خب طرف که اینجوری دیگه کلا همکاری نمیکنا
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3418 وا خب طرف که اینجوری دیگه کلا همکاری نمیکنا یکم صداتو ببری بالا میترسه از آبروش همکاری میکنه خیالت راحت ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...