2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
سرپرستی زن... عروسک جنسی... پرستار بچه... نفقه... اذن خروج از منزل....!!! دیدگاه منو شما خیلی متفاوت ...

بدون اجازه بیرون برم بلواست، هیچ جا نمیرم ، ای کاش قبل قضاوت کمی خودمون رو جای بقیه بذاریم

اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، ...

مهریه میده چرا نمیده، نفقه هم پاش بیوفته میتونی بری قانونی ماهیانه هم برا خودت هم بچه ات ازش بگیری، چرا از حقوق خودتون باخبر نیستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خریدای خونه رو نمیکنم اما مثلا بچه چیزی دلش بخواد میخرم، لباس برای بچه گرفتم، الانم لباس بچه دو د ...

عزیزم منم همینم یه یارانه دستمه و بس پولم دیگه نمیده سخته ولی هر دفعه یه چیز بخر مثلا من این برج دوجفت کفش برابچه هام خریدم شد ۴۵۰ و ماه بعد لباس .

تمکین! خودتون حس بدی بهتون دست نمیده که در ازای رابطه ج بهتون پول بده؟ انگار آدم داره خودشو میفروشه! ...

زن اگه هم کار کنه نباید درامدش خرج خونه بشه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، ...

اگه دنبال اینی که سرپرستت ایشونه، خیلی خوب قانونا نفقه ات رو درخواست کن و بزار کارشناس برات مشخص کنه. 

والا ناراحت نمیشی از گدایی کردن؟ 

من بر خلاف بقیه نمیگم برو سرکار. 

شوهر شما داره تحقیر و کنترل میکنه. دوتا راه حل داری یا پدرشو دربیار و نفقه ات رو بگیر. یا درخواست جدایی کن و بهش بگو. ترجیح میدم برم گدایی نکنم و خودم برم سرکار، شاید تو مسیرمم یه مرد با شعور پیدا شد، ازدواج کردم. 

اینجا که تا هرکی میگه شوهرم خرجی نمیده میگن برو سر کار.بره بیرون کار کنه خرج خوزشو در بیاره باز بیاد ...

واقعا،مستقل بودن عالی ترین مورد برای هر شخصی هست،اما شرایط هم باید باشه.

یک جور میگن برو سرکار انگار همینجوری کار مناسب برای خانوما ریخته.

داره و نمیده

ایشون باید گوشمالی بگیره. 

من خودم شاغلم و نیازی به درامد شوهرم ندارم و طرفدار استقلال خانمها هستم وللی در مورد شوهر شما، فقط پاک کردن صوزت مساله است و وضع بدتر میشه

روزی سی تومن یا روزی سیصد تومن 🤔🙄

سی تومن 

البته شوهرش میگه دروغ میگه فلانی من روزی سی تومن میدم برا خودش اما خواهرشوهرم با دعوا میگه دروغ نگو سی تومن میدی برا همه چی حتی برن بیرون شوهره کاری نداره همه چیو میگه خودم میخرم تازگیام شده نود +یارانه