نه پول لباس ، نه لوازم آرایش، حتی برای بچه هم همینه، فقط پول یارانه رو بهم میده و خرید خونه میکنه، مثلا بچه رو که میذارم مهد فقط ۵۰تومن میده اونم پول کرایه و یکم میوه و سبزی میشه، بارها بهش گفتم از من یه گدا ساخته که هرروز دستم باید جلوش دراز باشه، امروز ناراحت شدم بهش گفتم اگ سر ۴راه وایسم گدایی کنم والا بیشترازاین بهم میدن، به جنون رسیدم
در اینکه کار ایشون اشتباه هیچ شکی نیست اما دخترتون هم عادت بدید به غذاهای دیگه همه گوشت و مرغ دوست دارن ولی خب چیزای دیگه هم باید خورد همش که گوشتی نمیشه …خرید خونه رو انجام نده حتی کوچیک ترین چیز سربرجی هم بگیر ازش یه مبلغ مشخص
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا که تا هرکی میگه شوهرم خرجی نمیده میگن برو سر کار.بره بیرون کار کنه خرج خوزشو در بیاره باز بیاد تمام کار خونه رو هم انجام بده؟ مرد وظیفشه خرج زندگیشو بده حتی اگه زن شاغل باشه
مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، ...
اتفاقا پدر من خیلی تلاش کرد من شاغل بشم اما نشد، به هرحال تو کشور ما سرپرستی زن با مرده، اون وظیفشه، صورت مساله رو پاک نکنین، چطور بدون اجازه مرد حق نداریم بیرون بریم؟حالا که حرف از خرجی میشه هیچی به هیچی، قانون مهریه رو که نمیده نفقه رو هم نگیریم پس بجز پرستار بچه و خدمتکار و عروسک جنسی چه نقشی داریم ما؟