2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
اوکی شما بگو چجوری به شوهرش حالی کنه باید بهش پول بده. اینارو همه میدونن شماراهکار بده. 

راهکار اینه که این خانم میره میشینه تو خونه ی پدرش تا تکلیفش روشن بشه

اگه قراره کار کنه نیازی به این مردک نداره

من کسایی رو دیدم با دوتا سه تا بچه هم ازدواج کردن خیلی بهتر از ازدواج اولشون

زندگی بالا و پایین داره شاغلم که باشی همیشه تن ادم سالم نیست همیشه هم ادم جوون نمیمونه من یه مورد مثل اسی دیدم که واسه بچهاش پیش شوهرش موند باهاش سوخت و ساخت اخرش سرطان گرفت مرده یه هزارتومن خرجش نکرد تا مرد

مردی که نتونی بهش تکیه کنی به چه دردت میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزيزم شما علامه ی دهری.. تفاوت منو شما دیدگاهمونه، شما مرد رو کیف پول میبینی من همسر و همدم. دلی ...

چطور تو بقیه رو ریپ میکنی افکارشونو میخره میکنی؟ برو شبت بخیر بیشتر از این نمیشه ازت انتظار داشت

ببخشید عزیزم ولی یکم ساده ای اگر وضعش خوبه پس اون پول کجا میره؟ اگه برای زنو بچه خودش خرج نمیکنه کجا ...

چرا اینجوری همه رو شکاک میکنی میگه یارانه برای خودشه خرید خونه هم با همسرشه شاید همسرش واقعا نتونه پول بده  

آره عزيزم شما علامه ی دهری.. تفاوت منو شما دیدگاهمونه، شما مرد رو کیف پول میبینی من همسر و همدم. دلی ...

منم شوهرم رو به چشم همدم می بینم، اما وقتی دونفر تقسیم کار میکنن دونفر نوعی، مثلا که یکی کار بیرون انجام بده اون یکی کارهای منزل و تربیت بچه ها بعد یکنفر کارشو درست انجام نده چی میشه؟ انگ نچسبونین

منم شوهرم رو به چشم همدم می بینم، اما وقتی دونفر تقسیم کار میکنن دونفر نوعی، مثلا که یکی کار بیرون ا ...

من با شما صحبت نکردم.. ایشون میگفت کسی که خرج خودشو در بیاره شوهر میخواد چیکار! نه تنها ایشون بلکه چند نفر دیگه هم دیدم همینو گفتن. این یعنی شوهر رو کیف پول دیدن و واسه پول ازدواج کردن.. 

سلام دوستم، همدلی من رو بپذیر‌ . قلبا متاثر شدم. ببین با عطف به همه ی مطالبی که نوشتی ، من فکر می کنم‌ باید احساسش نسبت به بچه ها رو تحریک‌کنی، بشینی باهاش حرف بزنی،بگی اصلا من تصمیم‌گرفتم‌گیاه خوار بشم،این‌دو تا‌ بچه تو سن رشد هستن، باید پروتئین توی وعده غذایی شون‌باشه،بخاطر بچه‌ها این قضیه رو حلش کن. 

یا بگی تو دستت به دهنت می رسه عزیز من، زشته بچه های تو لباس مناسب نداشته باشن. 

ممنون از همه دوستان، فقط یه چی بگم همین اینجا دیدم که خیلیا با پدر و مادر خودشون مشکل دارن خوب میتونن آیا پدرو مادرشون رو ول کنن؟ همسر هم همینه، خیلی زود همدیگه رو دور نندازیم حداقل به حرمت اینکه دخترم دوسش داره، فقط میخواستم یکم سیاست برخورد با آدم خسیس رو بلد شم که با فوج قضاوت مواجه شدم

اسی منم یه نفرو میشناسم شرایطش مثل شما بود حتی کمی بدتر. البته فقط از نظر مالی شوهره خسیس بود وگرنه رفتارش با زن و بچه ش خوب بود. اگه دوست نداری مشکلتو با خانوادت در میون بزاری یا به فکر جدایی و اینا هم نیستی بهترین راه حل و تنها راه حل سیاسته. باید خیلی با سیاست با شوهرت رفتارکنی. باید دوسش داشته باشی و بهش بیشتر محبت کنی. با گریه نه. نباید از خودت ضعف نشون بدی. عشق قدرت هر ادمیه نه ضعفش. با رفتارات با کلام محبت امیزت بهش ثابت کن که کنارشی. درکش میکنی یه مدت اصلا بهش سخت نگیر. بزار هرجور اون دوست داره اونجوری باشه.وقتی نسبت به یه نفر فقط ایراد بگیری و جلوش وایسی و گارد بگیری صددرصد اونم مقابلت وایمیسته. باید بهش ثابت کنی قصد جنگ نداری. بهش نزدیک شو ببین چی تو دلش میگذره. شاید یه جاهایی ایراد از شمام باشه که اون میخواد بهت بفهمونه. رو رفتارای خودتم بیشتر دقت کن. مردا به اینکه بهشون بی احترامی بشه یا عزتشون رو خرد کنی خیلی به هم میریزن و متاسفانه یه سریا تلافی میکنن.سعی کن از موضع سیاست و محبت مشکلتو حل کنی نه جنگ و دعوا و بی محلی و گریه.

این نظر من بود.شاید اینجوری بعد یه مدت حداقل راضی بشه با هم برین پیش مشاور. این ادم صددرصد خلا روحی روانی داره که این رفتارها رو از خودش نشون میده. فقط باید اعتمادشو جلب کنی و خیالشو راحت کنی که کنارشی نه در مقابلش.

در غیر این صورت مشکل با دعوا و حتی صحبت منطقی حل نمیشه. راه قانونی و قهر و طلاقم که شما نمیخواین.

پس همین راه میمونه.

ببین گفتن کلمه طلاق شاید برای شما راحت باشه اما برای من یعنی دوری از بچم، غیر اینه؟قصد سوختن هم ندار ...

به نظر من باید قلق شوهرت رو پیدا کنی تا بتونی یه کم شرایط رو بهتر کنی 

همسر من وقتی چیزی رو با تحکم بهش میگم ؛ خیلی بهش بر میخوره و لج میکنه 

اما اگه با مهربونی و چاخان و زبون بازی بگم ؛ خیلی بهتر نتیجه میده 

ببین رفتارایی که روش حساسه و عصبی و ناراحتش میکنه یا بهانه دستش میده ؛ انجام نده 

به قولی رگ خوابش رو پیدا کن 

در کل عزیزم باید صبور باشی 

ا