2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9135 بازدید | 218 پست
تو شرایطش قرار نمیگیرم چون جای پرو بال دادن به این حرفا میرم سر کار. 😉 با اینکه شرایطش بود بعد از ل ...

خیلی ادم از خود راضی و بی درکی هستی 

داره میگه دوتا بچه ی کوچیک دارم اگه بی اجازه هم برن بیرون قیامت میکنه،

چجوری با دوتا بچه‌ی کوچیک بره سر کار 

نسخه ی زندگی خودتونو واسه دیگران نپیچین 

نه خانم جلسه ای حق یک زن فقط نفقه نیست حقشه بدونه حقوق شوهرش چقده و با هم اون پولو خرج و پس انداز کنن اگه مردی اینجوری دوس نداره بره به درک 

اسی هم اگه قرار باشه خودش خرج خودشو بچهاشو بده دیگه نیازی به این مردک نداره مردی نه خرجی زن و بچشو میده نه حتی به تغذیه ی بچه ی کوچیکش اهمیت میده ونه محبتی به زنش می‌کنه 

به چه درد ادم میخوره همچین مردی ؟مگه ما زنا فقط محتاج اینیم کع اسم یه مرد تو شناسناممون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم نتونیتم چیزی نگم فقط میتونم بگم شوهرت یه حیووووون پسته  بخدا حیف اسم حیون موجودات ...

حالا چرا فحشش میدین؟ من خواستم خواهرانه فقط راهنمائیم کنید چیکار کنم نه اینکه چیزایی که خودم میدونم رو بهم دوباره بگید

همه آدما اوایل خوبن منم بااین تصور بچه دار شدم، شوهرم بعد فوت عموش و دعواهای پدرومادرش، اعتیاد پدرش ...

یک پیام دیگه گذاشتم نخوندین

شما وقتی تاپیک میزنی خودتو در معرض قضاوت قرار میدی..

اومدین تاپیک زدین چی بگیم بگیم به به؟

خب مشخصه همه اژ منظر خودمون نظر میدیم..

نمیتونم باور کنم

مر یک دفعه خسیس بشه☺️

با خودنون صادق باشید

💕

خیلی ادم از خود راضی و بی درکی هستی  داره میگه دوتا بچه ی کوچیک دارم اگه بی اجازه هم برن بیرون ...

بابا میگه نمیده! نمیدددده... متوجه‌ی؟ با بچه کوچیک اینهمه زن دارن کار میکنن مادر خودم مارو با کارمندی بزرگ کرده چرا همش فاز برمی‌دارین که انگار فقط ایشونه که همچین شرایطی داره؟ 

شوهر رو فقط واسه پولش میخواین خدایی؟ که میگین اگه بتونه خرجشو بده شوهر میخواد واسه چی؟ پس حرفی نمیمونه

یک پیام دیگه گذاشتم نخوندین شما وقتی تاپیک میزنی خودتو در معرض قضاوت قرار میدی.. اومدین تاپیک زدین ...

فکرکن به یه آدم چاق بگن چقد چاقی بنظرتون خودش نمیدونه که چاقه؟منم مشکلمو مطرح کردم از دوستانی که در شرایطم هستن کمک بگیرم همین، شاید یه لمی داره ومن بلد نباشم

شما مدعی العموم هستی من که روی پیام های شما ریپلای نزدم زدم؟؟؟؟؟؟ شما خودت شروع کردی خنده هات هم بیش ...

آره هستم..😉.ریپلای نزدی ولی مخاطب قرار دادی.. آب هم بریز اونجا که میسوزه

در ضمن شماها خودتون باعث میشین به قول خودتون عین برده باهاتون رفتار بشه! چون از قدیم گفتن قدرت دست ا ...

عزیزم وظیفشه خرج بده ، همه جای دنیا مرد خرج زن و بچشو میده مادر تو اصلا بابات پول نمیگیره با پول خودش شماهارو بزرگ کرده؟ لابد میخوای بگی اصلا از شوهرت پول نمیگیری و همینکه شبا میاد باهات همبستر میشه واست کافیه هیچ انتظار دیگه ای نداری من خودم چند ساله دارم کار میکنم و خودم تمام مخارج خودمو در میارم ولی هیچوقت به بقیه نمیگم شما هم حتما باید بیرون از خونه کار کنین و خرج خودتونو در بیارین زن ظریفه نمیتونه همزمان هم بیرون کار کنه هم تو خونه هم بچه داری کنه 

فکرکن به یه آدم چاق بگن چقد چاقی بنظرتون خودش نمیدونه که چاقه؟منم مشکلمو مطرح کردم از دوستانی که در ...

خب همه دارند از منظر خودشون نظر میدن

یکی میگی کار کن

یکی میگی جدا شو

یکی میگه قهر کن.

یکی میگه چاره نداره

شما ولی به همه میگی قضاوت نکن.

افرین پس خودت میدونی اشتباه کردی و این ادم همین بوده.

موفق باشی

👋

💕

بابا میگه نمیده! نمیدددده... متوجه‌ی؟ با بچه کوچیک اینهمه زن دارن کار میکنن مادر خودم مارو با کارمند ...

این خانم داره میگه مجردم که بودم پدرم کلی تلاش کرده که من شاغل بشم مگه هر کی میره دانشگاه می‌ره سر کار؟

فکر میکنی کار ریخته خیلیا حتی کلفتی هم تو این مملکت گیرشون نمیاد ، به نظر تو مردی که خرج زن و بچشو نمیده زنشم باید صبح تا شب تو خونه کار کنه بچه داری کنه زنشو به چشم چی میبینه ؟ به چشم کلفت و پرستار بچه و برده ی جنسی

داریم در مورد یه زندگی مشترک حرف میزنیم خانم

نمیده چیه اگه مرد بیرون از خونه کار میکنه زنم تو خونه داره خوهه داری و بچه داری می‌کنه ، همونجور که کارو تقسیم کردن پولو هم باید تقسیم کنن زندگیه مشترکه چرا شما خانمای جلسه ای فکر میکنین پول مرد مال خودشه پول مرد مال خودش و زن و بچشه  

عزیزم وظیفشه خرج بده ، همه جای دنیا مرد خرج زن و بچشو میده مادر تو اصلا بابات پول نمیگیره با پول خود ...

بنده مجردم و قطعا قبل از ازدواج وقت واسه شناخت طرف مقابلم میذارم و اینجوری خودمو بیچاره نمیکنم...بله شوهرش وظیفشه ولی پول نمیده، شما بیا کل قانون ازدواج رو واسش دوره کن وقتی نمیده شما چجوری میخوای بهش حالی کنی که وظیفشه پول بده؟ مثلا خود اقا نمیدونه؟ این آقا بیماره، خسیسه. شایدم علاقه ای به همسرش نداره شاید هزارجور مشکل دیگه، یا قانونی باید اقدام کنه که نهایت یک و نیم بهش نفقه تعلق بگیره یا هم بره شاغل شه محتاج پول شوهرش نباشه! 

ولی شما جای بحث منطقی از اول به من توهین کردی! نمیدونم مشکلت چیه واسه من که اهمیتی نداره، در نتیجه اونی که بی درک و منطقه خوده شمایی عزیزم. 

این خانم داره میگه مجردم که بودم پدرم کلی تلاش کرده که من شاغل بشم مگه هر کی میره دانشگاه می‌ره سر ک ...

اوکی شما بگو چجوری به شوهرش حالی کنه باید بهش پول بده. اینارو همه میدونن شماراهکار بده. 

بنده مجردم و قطعا قبل از ازدواج وقت واسه شناخت طرف مقابلم میذارم و اینجوری خودمو بیچاره نمیکنم...بله ...

منم مجردم ولی دلیل نمیشه بی درک باشم 

راه چاره اینه که یا جدا بشه یا شوهرش درست بشه 

شما دارین خانما رو سرزنش میکنین که چرا به شوهرتون به چشم پول نگاه میکنین

مردا قبل از ازدواج هر چی بگی میگن چشم زیاد دلتو خوش نکن

خب عزیزم همونطور که شما به بقیه میگی چرا میگید مستقل شو و مستقل شدن سحته و … یک عده هم مخالف شکایت ...

چی بگم ؟ 

آدم دلش میسوزه برا استارتر 

این همه سختی بده به خودش به خاطر اینکه شوهر بی غیرتش دست نمیکنه تو جیبش اونم در حالی که داره و نمیده اگه نداشت وسعش نمی‌کشید منم موافق سر کار رفتن بودم میگفتم می‌ره کمک خرج میشه 

نمی‌دونم امیدوارم آدم بد سر راه هیچ کس نیفته 

موفق باشید

منم مجردم ولی دلیل نمیشه بی درک باشم  راه چاره اینه که یا جدا بشه یا شوهرش درست بشه  شما ...

آره عزيزم شما علامه ی دهری.. تفاوت منو شما دیدگاهمونه، شما مرد رو کیف پول میبینی من همسر و همدم. دلیلی نداره بیای توهین کنی بهم! اصلا حق همچین چیزیو نداری... متوجه‌ی؟ 

الان خوبه منم به شما بگم چقدر بی درکی خانوم جلسه ای ایشون شایدبا دوتا بچه شرایط طلاق نداشته باشه؟ شوهرش معجزه بشه درست بشه؟ 

ببین خودت هم میدونی بحث منو شما به جایی نمیرسه منو ریپلای نکنید پس لطفا.. ممنون از هم صحبتیتون