2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر من بمن جیره میده

| مشاهده متن کامل بحث + 9134 بازدید | 218 پست
خب الان شوهر ایشون وظیفشو انجام نمیده باید برن شکایت کنند تا به حق حقوق برسند چون با زبون خوش نشدن ...

من میدونم کار کردن راهش نیس آخه یه کار که بخواد انجام بده فکرش پیش بچه اس بچه رو کجا بزاره ؟

مهدکودک که خب خودش دوباره پول میخواد با این حقوقی الان هم که نمیشه مهدکودک ثبت نام کرد . 

تازه اگه استارتر مهارت خاصی نداشته باشه نهایت بره فروشندگی اگه بره پاره وقت که حقوق آنچنانی نمیدن تمام وقت هم که پس کی به زندگیش برسه با این شوهر عتیقه اش . بعدم پس اگه بره سرکار شوهر میخواست چیکار ؟؟؟؟؟ 

نمیدونم همون بره دادگاه تقاضای نفقه کنه یا میدونم باشوهرش حرف بزنه یا قهر کنه یا با خونواده اش حرف بزنه 

فقط میدونم کار کردن به همین راحتیا هم نیس و راه حل هم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون اجازه بیرون برم بلواست، هیچ جا نمیرم ، ای کاش قبل قضاوت کمی خودمون رو جای بقیه بذاریم

عزیزم اینا این چیزارو نمیفهمن چون خودشون رو سر شوهراشون جا دارن ، همینا اگه یه روز شوهرشون همینجوری باشون رفتار کنن قیامت میکنن 

ول کن اینایی که میگن خودت برو کار کن خودت عمرا نمیتونی با دوتا بچه هم بیرون کار کنی هم تو خونه هم بچه داری کنی ،

اگرم قرار خودت کار کنی خرج خودتو بچهاتو بدی دیگه اقا بالاسر میخوای چیکار مردی که حتی به خورد و خوراک بچش اهمیت نمیده می‌خوام سر به تنش نباشه 

اگر نداشت یه چیزی

یبار دیگه جونم به لبم رسیده بود کارای خونه رو نکردم، حیاط نشستم، خونه رو جارو نزدم بحثمون شد زنگ زد ...

ببخشید عزیزم نتونیتم چیزی نگم فقط میتونم بگم شوهرت یه حیووووون پسته  بخدا حیف اسم حیون موجودات به این شریفی . دیدم نکبتهایی مثل این ننگ رو 

خانم جلسه ای بالاخره این اقا مگه وظیفه نداره خرج زنشو بده خرج بچهاشو بده یا نه این زن با دوتا بچه ی ...

تو شرایطش قرار نمیگیرم چون جای پرو بال دادن به این حرفا میرم سر کار. 😉 با اینکه شرایطش بود بعد از لیسانس اولم بگم من تلاشمو کردم ولی کار نیست

مملکت اوضاعش خرابه، قانون ناعادلانه اس یا هرچی. دلیل نمیشه منم دستمو بذارم رو اون دست بگم خب همینه! یه مریض هم بیاد بگه من آقا بالاسر، پول هم نمیدم.... 

آقا وظیفه داره، ولی نمیده خب! راهکار داری بگیره؟ نکنه پیشنهادت نفقه اس؟ میدونی ماکزیمم نفقه ماهی  یک و نیمه؟ بچه داره که داره! اینهمه خانوم با وجود بچه دارن گلیم خودشونو از آب میکشن! 

من میدونم کار کردن راهش نیس آخه یه کار که بخواد انجام بده فکرش پیش بچه اس بچه رو کجا بزاره ؟ مهدکود ...

خب عزیزم همونطور که شما به بقیه میگی چرا میگید مستقل شو

و مستقل شدن سحته و …

یک عده هم مخالف شکایت جدایی هستند.

..

اینکه میخواست خودش بره سرکار چرا شوهر کرد..

منم میگم چرا ازین مرد بچه دار شد..🧐🧐

ولی با چرا و چراها درست نمیشه که

ادمی که نه میخواد جدا شه

نه میتونه شکایت کنه

نه با قهر و حرف و اینا شوهرش راه اومده..

پس راهی نداره جز اینکه راه رو برای خودش هموار کنه..

.

من خودم بچم رو از سه سالگی گذاشتم مهد

فکرمم اوایل پیشش بود بعد اوکی شد.

این بهونه ها و حرفا چیه

مگه همه زنای کارمند و شاعل بچه ندارند؟یا کسی هست بچشون رو نکه میداره..

ایشون راه به جایی نداره

اگر بعدا جرات جدایی و شکایت پیدا کرد

باید یک قرون توی جیبش باشه یا نه؟

💕

خانم جلسه ای بالاخره این اقا مگه وظیفه نداره خرج زنشو بده خرج بچهاشو بده یا نه این زن با دوتا بچه ی ...

در ضمن شماها خودتون باعث میشین به قول خودتون عین برده باهاتون رفتار بشه! چون از قدیم گفتن قدرت دست اونیه که پول داره! وقتی خرجتو یکی دیگه میده دیگه آدم زبونش هم باید کوتاه کنه و بشه همونی که اون میخواد!

عزیزم اینا این چیزارو نمیفهمن چون خودشون رو سر شوهراشون جا دارن ، همینا اگه یه روز شوهرشون همینجوری ...

معلومه که قیامت میکنم!

من اصلا از همچین ادمی بچه دار نمیشم عزیز دلم!

سنگ میزارم روی دلم و احساسم و نیازم!!!

ایشون از این مرد اینهمه بد بچه دار شده!

بهش چسبیده

نیمخواد جدا شه..

راه حل چیه؟

💕

عزیزم شما میدونی الان دادگاه میزان مهریه و نفقه رو چه جوری تعیین میکنه ؟!!!!! نفقه ماهی یه تومن و مه ...

مهریه پیش قسط از جلو چن تا سکه هم میدن، الان کارشناس نفقه،ماهیانه تعیین میکنه نفقه رو،زن حتی میتونه نفقه گذشته رو هم بگیره

معلومه که قیامت میکنم! من اصلا از همچین ادمی بچه دار نمیشم عزیز دلم! سنگ میزارم روی دلم و احساسم و ...

همه آدما اوایل خوبن منم بااین تصور بچه دار شدم، شوهرم بعد فوت عموش و دعواهای پدرومادرش، اعتیاد پدرش و اینا کلا بهم ریخت، قضاوت کردن راحتترین کار ممکنه

😂😂😂من خیلی علاقه مندم با تو همکلام بشم

شما مدعی العموم هستی من که روی پیام های شما ریپلای نزدم زدم؟؟؟؟؟؟ شما خودت شروع کردی خنده هات هم بیشتر به حرکت خودت میاد تا حرف من 😉

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚