نه پول لباس ، نه لوازم آرایش، حتی برای بچه هم همینه، فقط پول یارانه رو بهم میده و خرید خونه میکنه، مثلا بچه رو که میذارم مهد فقط ۵۰تومن میده اونم پول کرایه و یکم میوه و سبزی میشه، بارها بهش گفتم از من یه گدا ساخته که هرروز دستم باید جلوش دراز باشه، امروز ناراحت شدم بهش گفتم اگ سر ۴راه وایسم گدایی کنم والا بیشترازاین بهم میدن، به جنون رسیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهاش توافق کن هرماه یه مبلغ مشخصی رو بر اساس درآمدش واریز کنه به کارتت
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
مشکل اینه خانواده ها جای اینکه دختراشونو برای اشتغال واستقلال تشویق کنن به ازدواج کردن تشویق میکنن، نتیجشم همین میشه گدایی پول! چون مرد ایرانی کم پیدا میشه شعور و مسئولیت زندگی مشترک بفهمه
بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...
اینجور که مشخصه ایشون خسیسه
آدم خسیس هم قابل تغییر نیست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
خواهرشوهر لامصب من تا قبل این یارانه با روزی سی تومن زندگیو میچرخوند و میگفت پس اندازم دارم تازگیا فک کنم روزی 90تومن میگیره از شوهرش گفت تا عیدم میخوام طلا بگیرم با پس اندازم خریدای خونه و لباسو .. همه با خودشه با همین پول
بهش میگم لباسای بچه کوچیک شده عین خیالش نیست، گوشت و مرغ که تموم میشه مصیبته، همش میگه بقیه مگه چی م ...
ببخشید عزیزم ولی یکم ساده ای اگر وضعش خوبه پس اون پول کجا میره؟ اگه برای زنو بچه خودش خرج نمیکنه کجا خرج میکنه؟ اگر در جریانی که هیچی ولی اگه نیستی یه فکری بکن