2777
2789

من همیشه 🤦‍♂️

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

د اخه میکروب معده دارم هرچیزی نمیتونم بخورم

خدا شفات بده گلم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
چند سالتونه چه مشکلی دارید شما؟

22 همروئید دارم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

ب هیچ عنوان دسشویی ایرانی استفاده نکن.دسشویی فرنگی برو و اصلنم زور نزن

بخاطر فشار دفع خون داشتی،شایدم هموروئید داری.چون باعث دفع سخت و خونریزی میشه

چیزای مسهل و ملین بخور ک شکمت سفت نباشه هیچ وقت

فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️
ب هیچ عنوان دسشویی ایرانی استفاده نکن.دسشویی فرنگی برو و اصلنم زور نزن بخاطر فشار دفع خون داشتی،شای ...

اخه ۳ روز یبار ۴ روز یبار میشم😔 بخاطر معدمم چیزای ملین نمیتونم بخورم

اخه ۳ روز یبار ۴ روز یبار میشم😔 بخاطر معدمم چیزای ملین نمیتونم بخورم

خیلی بده اینجور.باید حداقل روزی دوبار دفع داشته باشی

یبوست خیلی بده

خب چیزایی بخور ک طبع سرد نداشته باشه.اشکالی نداره واسه معده ک

فاللهُ خَیرُ حافظً وهوَ اَرحمُ الراحمین❤️
عشقم چرا همورویید شدی؟ نکنه شما هم مثل من مشکل عفونت معده و یبوست داشتی؟

من مشکل یبوست دارم الان خوب بهتر شدم رفلاکس معده هم دارم معدم خوب شده یبوستم هم بهتر شده و گاه گوداری از شدت فشار دوباره خون ریزی میکنم دیگه چاره نیست فقط میترسم از زمانی که باردار بشم و اوضاع بدتر بشه و بچم بیوفته

شیاف آنتی هموروئید استفاده کن. مهترین علت یبوست هم سردی دستگاه گوارشه. همسر منم همین مشکلو داره.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!