2777
2789

خانوما من باردارم

هنوز جنسیت بچم رو نمیدونم

دیشب توی خواب دیدم ۳ جفت کفش سفید توی ماشینمون بود

یکیش بچگونه بود

به جنسیت ربط داره؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
دختره
3
60%
پسره
0
0%
ربطی نداره به جنسیت
2
40%
قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب سونو چی گفت؟

جنسیت دختر

ربطم نداره زیاد دیدم خوابایی ک ب جنسیت پسر میخورد،طبق تجربه بقیه

من حس قلبیم شد واقعا این درست بود،برام

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

واااای ایشالله مال منم دختر باشه من هفته بعد میرم آنومالی اونجا قراره بگه توی ان.تی جنسیت نگفتن

انشاالله

منم نگفت اصلا اومدم خونه تو سونو نوشته بود جنسیتو اول هفته چهاردهم

جنسیت دختر ربطم نداره زیاد دیدم خوابایی ک ب جنسیت پسر میخورد،طبق تجربه بقیه من حس قلبیم شد واقعا ا ...

منم اوایل حس میکردم دختره تا هفته ۱۲ که رفتم سونوی ان.تی

بعد دکتر جنسیت نگفت،گفت آنومالی هفته ۱۸ به بعد قطعی معلوم میشه الان بگم شاید اشتباه باشه خیلی اسرار کردم گفتی خب بنابه تجریاتتون یه چیزی بگید ما دل نمیبندیم

گفت شاید پسر باشه ولی حتما نه

از اون موقع ضد حالم و حسم شده پسر،گاهی هم میگم نه صبرکنم ۹ آذر برم آنومالی قطعی بگه

الان موندم

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه
منم اوایل حس میکردم دختره تا هفته ۱۲ که رفتم سونوی ان.تی بعد دکتر جنسیت نگفت،گفت آنومالی هفته ۱۸ به ...

قطعیش ک همون انومالیِ

اما ان تی درستم زیاد احتمال دادن

از عکس ان.تی سردر میاری جنسیت رو

عزیزززم سالم باشه من سردر نمیارم🌷