2777
2789

قابل تعویضه 

درباره هزینه هم بستگی به جنسش داره 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد 2 ملیون ممکنه؟؟ جنسش نمیدونم چیه حالت چوبیه

فک کنم بیشتر از دو تومن بشه 

بازم بپرسید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
نه چوبیه فکر کنم وای شوخی میکنی؟ اینقد گرونه؟ ام دی اف نیس طرح چوب هست داخلش هم چوبه فکر کنم

چوب اصل که نیستن اگه بودن باید متری سی میدادی 

همشون ام دی اف هستن با روکش های چوبی 

من چند روز پیش یه کمد دیواری با عرض دو متر و طول سه متر دادم فقط بیرونش دادم بسازن شده سی میلیون

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

چوب اصل که نیستن اگه بودن باید متری سی میدادی همشون ام دی اف هستن با روکش های چوبی من چند روز پیش یه ...

نگا این کمد دیواری سه تا در داره یکی از در هاش اینجوری شده اندازه 10 سانت فرو رفته حالت شکسته ینی ممکن نیس این رو باز سازی بشه کرد 

وای تروخدا نهههه خیلیه 😭😐ینی مثلن نمیشه همینو تعمیر کنن یه فرو رفتگی داره

شایدم بشه 

ما که نمیدونیم دقیقا چطوریه 

نگا این کمد دیواری سه تا در داره یکی از در هاش اینجوری شده اندازه 10 سانت فرو رفته حالت شکسته ینی مم ...

تو کل اون قسمت که باید تعویض بشه برو متر کن طول ضربدر عرض کن دستت میاد چقدر لازمه 

یه مقدار هم دستمزد کار میشه

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺