2777
2789
عنوان

کسی پیام نور ثبت نام کرده

111 بازدید | 14 پست

کی ثبت نام کرده

داوطلب محترم انتخاب رشته بر اساس صرفا سوابق تحصيلى ، باتوجه به اعلام وزارت أموزش و پرورش، مى بايست به سأمانه وزارت أموزش و پرورش مراجعه و نسبت به تاييد معدل خود اقدام نماييد،

ثبت نام که کردم این برام اومد یعنی چی

چ رشته ای

وجدانن پشت کنکوری میومدی پیام نور نمیرفتی این چ دانشگاه مزخرفیه اخه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم از دانشگاه دولتی انصراف میدم حتما دلایل خودم رو دارم برای ثبت نام

چم

حیفه 

پیام نور مزخرفه 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

عزیزم امکانش هست منم راهنمایی کنی نراحل و تو دفترچه رشته های بدون کنکور هست چجوریه ؟من قبلا ی رسته م ...

عزیزم تا فردا بیشتر ثبت نام نمیکنن حتما برو 

طبیق رو نمیدونم عزیزم 

بله تو دفترچه هست

عزیزم من دفترچه رو نگاه کردم رشته ای ک میخاستم هست 

فقط اون تایید معدل و متوجه نشدم 

الان رفتم سایت اموزش پرورش میفرسته درکاه دولت من اونجا میکه ثبت ملک و… 

اصلا متوجه نشدم فهمیدی چجوریه لطفا خاهرانه ب منم بگو 

عزیزم من دفترچه رو نگاه کردم رشته ای ک میخاستم هست فقط اون تایید معدل و متوجه نشدم الان رفتم سایت ام ...

عزیزم نگران نباش فردا برو کافی نت اینارو همه برات انجام میده لازم نیست خودت کاری کنی