2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرادی نداره من خواهرم عاشق فیلمایی ک تو مدرسه و دبیرستانن هست هرکسی تو این سن و سال جذب یچیزی میشه البته یسری انیمه ها هستن ک صحنه های بشدت ناپسندی دارن جوری ک متوجه نشه چک کن ببین اگر صحنه های خیلی بد نداره اشکال نداره بزار ببینه

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
ایرادی نداره من خواهرم عاشق فیلمایی ک تو مدرسه و دبیرستانن هست هرکسی تو این سن و سال جذب یچیزی میشه ...

اون هنتای دیگ انیمه نیس

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بله خیلیی زیاد 

سلام عزیزم دختر منم خیلی علاقه داره از موضوعاتش خبر دارید؟ من راجع به به سریاشون خوب نشنیدم مضامین خشونت یااین که این انیمه ها به قدری زیبا طراحی میشن و کاملا ملموس نوجوان خییلی زیاد باهاش همزاد پنداری میکنه و آرام آرام روشون اون تاثیری که هدف داره رو میذاره . نمیدونم چه قدر نگرانیم به جاست . شاید انیمه های خاص اینجوری باشن ولی هر چی هست خیلی ترسیدم

ایرادی نداره من خواهرم عاشق فیلمایی ک تو مدرسه و دبیرستانن هست هرکسی تو این سن و سال جذب یچیزی میشه ...

عزیزم اون هنتای هست

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
سلام عزیزم دختر منم خیلی علاقه داره از موضوعاتش خبر دارید؟ من راجع به به سریاشون خوب نشنیدم مضامین خ ...

کلا چه فیلم چه موسیقی کلا رسانه روی انسان تاثیر گذاره . ولی حساسش نکن دوست باش باهاش بگو بیا باهم ببینیم یا مثلا چه جالبه و... بزار باهات راحت باشه 

عزیزم اون هنتای هست

بله درسته اسمشو نشنیده بودم تاحالا 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن