2777
2789
عنوان

کسی میدونه پخش شدن صدای قلب جنین ضرر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 40 پست
نه بابا چه ربطی داره؟ثبت صدای قلب برای جنین ضرر داشته باشه؟چه چیزهایی آدم می‌شنوه اینجا

خیلیا گفتن تو همین نی نی سایت که دکترشون گفته صداشو پخش نمیکنم تا قبل هفته ۸ چون ضرر داره☹️

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بعدم چرا بری واژینال صبر میکردی ۷ هفته میرفتی سونو شکمی صدای قلب رو هم واست میزاشت 

اخه همین روزی که رفتم واژینال دقیقا یک ساعت قبلش شکمی گفت کیسه خالی بدون زرده و جنین!هنوزم نمیدونم بالاخره کدوم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه همین روزی که رفتم واژینال دقیقا یک ساعت قبلش شکمی گفت کیسه خالی بدون زرده و جنین!هنوزم نمیدونم ب ...

جواب آزمایش چی بوده اگه سطح هورمون خوب باشه و بالا بره یعنی بارداری پوچ نیست

نه نگران نباش، الان قلبش خیلی کم صداست، هرکاری کرده نتونسته صداشو بشنوه، برا منم 6هفته و 4روز همینجو ...

واقعا؟روی پریودتون ۶ هفته و چهار روز بودین یا روی سونو؟

خیلیا گفتن تو همین نی نی سایت که دکترشون گفته صداشو پخش نمیکنم تا قبل هفته ۸ چون ضرر داره☹️

اشتباه متوجه شدن،پخش صدا ضرر نداره،سونو واژینال طولانی مدت ضرر داره اونم درصد کمی،سونو شکمی هم که هیچ ضرری نداره

خدایی 😐 تا ۱۶ هفته سعی کن زیاد سونو و ....الکی نری عزیز  صدای قلب جنین الانم زوده اونقدر تپن ...

راستش اشتباه کردم رفتم یه سونو شکمی و دیگه بعد که گفت احتمالا پوچه من رو روانی کرد همش توی سونو و اینترنت و گریه 

وا؟! اون یه جور میکروفونه که صدا رو تقویت میکنه، چه ضرری؟

نمیدونم ،همیشه یکم میذاش گوش کنم ،زود قطع میکرد

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
قربون قلب کوچولوش ان شا الله که خوبو سالم بیاد بغلت زود نرو واسه سونو هرچیزی زیادیش ضرر داره

والا اینقد گفتن پوچه که دیوونه شدم همش توی سونو هستم این خانم دکتر هم نمیدونم چی دید که بقیه ندیدن!اونم با سونوی توی مطب!نه گزارشی بهم داد نه هیچی الان تو یه هفته چهار بار سونو کردم😕

آنقدر باید بری سونا عزیزم .من سر بچه اولم هر ماه سونا بودم دومی هم ماه آخر هر هفته سونا بودم خدارو ش ...

اخه شنیدم هفته های اول صدای قلب گوش دادن ضرر داره برای شما دیگه بچه شکل گرفته بوده

😔یعنی این دکتر بی سواد به بچم اسیب زده؟😔

ن باوو ،ب چ چیزا فک میکنی _چیزی نشده

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
راستش اشتباه کردم رفتم یه سونو شکمی و دیگه بعد که گفت احتمالا پوچه من رو روانی کرد همش توی سونو و ای ...

برا همین میگم عزیز فقط غربالگریها رو برو 

سونو میری همون که نشستی مطب منتظر استرس زیادی بهت میرسه برات خوب نی 

حالا عده ای بگن ما نادونیم میگیم نرو زیادسونو 

ولی بهرحال خودت میدونی عزیز 

خیلی از کشورا سونو نمیذارن مادر باردار زیاد بره کلا ۴ مرتبه بیشتر اجازه نمیدن .بعد توی ایران راه به راه 

تازه اصلا سونوی تشخیص جنسیت ندارن توی بیشتر کشورا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...