2777
2789
عنوان

کسی میدونه پخش شدن صدای قلب جنین ضرر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 40 پست
والا اینقد گفتن پوچه که دیوونه شدم همش توی سونو هستم این خانم دکتر هم نمیدونم چی دید که بقیه ندیدن!ا ...

اینهمه استرس خوب نیست، بچت هنوز خیلی کوچیکه، یکمی صبر کن تا خودشو نشون بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟با شکمی گفتن پوچه از نگرانی مجبور شدم برم واژینالکه البته ای کاش واژینال رو در مرکز سونگرافی انج ...

برا بچه هیچ مشکلی نداره.الانم زوده برا ضربانش.استرس نداشته باش هفته هشت به بعد برو گلی.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
اینهمه استرس خوب نیست، بچت هنوز خیلی کوچیکه، یکمی صبر کن تا خودشو نشون بده 

استرس که خیلی دارم حتی اصلا حالت تهوع نداشتم بعد این حرفایی که بهم زدن از استرس حالت تهوع گرفتم

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

برا بچه هیچ مشکلی نداره.الانم زوده برا ضربانش.استرس نداشته باش هفته هشت به بعد برو گلی.

به نظرتون ممکنه توی یه روز سونوب شکمی هیییچی حتی کیسه زرده رو نشون نده ولی واژینال بگه جنین هست؟!

وقتی میبینم تو نی نی سایت همه با سونوی شکمی تو هفته های من ضربان هم گوش دادن ولی من کیسه خالی داشتم واقعا ناراحت میشم

به نظرتون ممکنه توی یه روز سونوب شکمی هیییچی حتی کیسه زرده رو نشون نده ولی واژینال بگه جنین هست؟!

هفته های پایین با سونو شکمی سخت نشون میده.زیاد بازم اطلاعی ندارم ولی وقتی با واژینال گفته هست حتما دیده گلم

وقتی میبینم تو نی نی سایت همه با سونوی شکمی تو هفته های من ضربان هم گوش دادن ولی من کیسه خالی داشتم ...

ازالان براهمه چی بخوای استرس بگیری شیرینیه این دوران تلخ میشه برات.همه که مثه هم نیستن عزیزم.خب الان تو این سایت برا خیلیا سونو دوازده هفته جنسیت نشون داده ولی برا من تو نزدیک نوزده هفتم نشد ببینه بیخیال بابا میگذره 

اشتباهت اینه انقد میری سونو بخواد چیزی باشه تا دوهفته دیگه کامل مشخص میشه و ضربان پدا میکنه اگرم خدای نکرده پوچ باشه خودش سقط میشه پس نرو سونو تا دوهفته دیگه دست بزار روشکمت ذکر فاطمه زهرا واسه سلامتی جنینو بگو ان شا الله دامنت سبز بشه عزیز دلم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢