2777
2789

من هفته شش و یک روز رفتم سونو واژینال دکتر گفت بذار ببینم میتونم صدای قلبش رو بشنوم هی دائم یه دکمه ای رو روی دستگاه سونو میزد و یه خط صاف اون پایین مانیتور میومد بعد از سه چهار باز زدن چند تا نقطه پالس روی اون خط صاف اومد دوباره گفت بذار شکمی بزنم ببینم صدا میاد و خلاصه سه چهار بار هم همون دکمه رو فشار داد برای سونوی شکمی میخوام ببینم این ها ضرر نداشته؟به جز اینکه اخر ضربانی نداشت حالا باید نگران باشم نکنه همین کارش به قلب تازه تشکیل شده اسیب زده باشه😔

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم 

کارکرد ی دستگاه پزشکی و مضراتش همه قبل اینکه استفاده بشه بررسی شده 

نگران نباش 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

جنین بااین چیزا آسیب نمیبینه نگران نباش

جاش امنه یجا خوندم اگه ضربه در حدی باشه که کیسه ی آب پاره بشه ممکنه تازره آسیب برسه به جنین

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم

خدایی 😐

تا ۱۶ هفته سعی کن زیاد سونو و ....الکی نری عزیز 

صدای قلب جنین الانم زوده اونقدر تپنده و زیاد نی که حتی با دستگاه بشنوه سخته 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

قربون قلب کوچولوش ان شا الله که خوبو سالم بیاد بغلت زود نرو واسه سونو هرچیزی زیادیش ضرر داره

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

نمیدونم ،منک دکتر میرفتم صداشو از ی حدی بیشتر نمیذاش گوش کنم سریع قطع میکرد ،میگف ضرر داره 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
نمیدونم ولی سونوی واژینال نرو دیگه

چرا؟با شکمی گفتن پوچه از نگرانی مجبور شدم برم واژینالکه البته ای کاش واژینال رو در مرکز سونگرافی انجام داده بودم نه مطب دکتر که نه گزارشی بهم داد نه به جوابش اعتمادی دارم نه اصلا فهمیدم بالاخره چی هست و چی نیست

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎