بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلنم اینطوری میشدم خیلی و وقتی میرفتم دکتر بهم میگن چقد اب تو گوشته ولی نمیدونم چطوری😐
خوب بیشترین دلیل عفونت همین آبه..ببین حموممیری شیر آب و جوری تنظیمکنصاف باشه البته اگه از این مدلهاست که میگم .... بعد موهاتم سمت پشت گوشت بده همینجور که میشوری تا آب نره ...بیرون اومدی سشوار بگیر با فاصله تا آب داخلش خشک بشه ...یا پنبه رو وازلین بزن بزار داخل گوشت قبل حمام بری ..من بعد ساکشن یمدت پنبه میزاشتماینقد ترسیده بودم ...حتما رسیدگی کن وگرنه بمرور گوش حساس میشه ،مثلا من سالهاست خارش داره
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
واسه خارش یوقتا بتامتازون میریزم ...ولی قطره رو بگیر بریز فقط سر ساعت باشه ...خوب میشی ..لازم نیست هر چیزی گوشت بریزی ..همینکارا رو گفتم انجام بده خوب میشی
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀