2777
2789
عنوان

گوش درد

84 بازدید | 14 پست

گوشم خیلی درد میکنه احساس میکنم گرفته یکم شنواییم کمنر شده

تیر میکشه و میخاره

کیسه ابگرم گذاشتم ولی اصلا فایده نداشت قرصم میخورم فایده اصلا نداره😢راه خونگی میخوام که اگه خوب نشد فردا برم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.اگه عفونت باشه قطره سیپِلکس الان بخر دو قطره بریز هر ۶ ساعت خوب میشه آنتی بیوتیک ....ولی اگه جرمگرفته باشه باید ساکشن کنی یا شستشو

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ویروس جدیده منم گرفتم ۱ ماهه درگیرم درد ب سر و حلق هم میرسه،امپول دگزا بزن

شوخی میکنییی😢

منم حس میکنم گلوم یکم احساس سوزش داره البته خیلی کم

وای امپول نمیخوام

.اگه عفونت باشه قطره سیپِلکس الان بخر دو قطره بریز هر ۶ ساعت خوب میشه آنتی بیوتیک ....ولی اگه جرمگرف ...

قبلنم اینطوری میشدم خیلی

و وقتی میرفتم دکتر بهم میگن چقد اب تو گوشته ولی نمیدونم چطوری😐

شوخی میکنییی😢منم حس میکنم گلوم یکم احساس سوزش داره البته خیلی کموای امپول نمیخوام

دختر ۱ ماهه ابکش شدم انقد انتی بیوتیک زدم تازه امروز دردم کم شده ولی تو حلقم پر از ابسه و تاوله.گوشم دردش میزنخ ب دندونم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

قبلنم اینطوری میشدم خیلی و وقتی میرفتم دکتر بهم میگن چقد اب تو گوشته ولی نمیدونم چطوری😐

خوب بیشترین دلیل عفونت همین آبه..ببین حموممیری شیر آب و جوری تنظیمکنصاف باشه البته اگه از این مدلهاست که میگم .... بعد موهاتم سمت پشت گوشت بده همینجور که میشوری تا آب نره ...بیرون اومدی سشوار بگیر با فاصله تا آب داخلش خشک بشه ...یا پنبه رو وازلین بزن بزار داخل گوشت قبل حمام بری ..من بعد ساکشن یمدت پنبه میزاشتماینقد ترسیده بودم ...حتما رسیدگی کن وگرنه بمرور گوش حساس میشه ،مثلا من سالهاست خارش داره

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

باشه عزیزم ممنونمنم همیشه خارش زیاد داشتم

واسه خارش یوقتا بتامتازون میریزم ...ولی قطره رو بگیر بریز فقط سر ساعت باشه ...خوب میشی ..لازم نیست هر چیزی گوشت بریزی ..همینکارا رو گفتم انجام بده خوب میشی