2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم دیشب یه اعترافی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 42 پست
شما شوهر منو میشناسی؟

حتما باید بشناسم؟

اگه شوهر شما بیاد این تاپیک رو بخونه میگه عیب نداره و چون منو نمیشناسن رازهای منو به یه مشت غریبه بگو؟ اگه برعکسش پیش بیاد و شوهر شما توی یه محیط مردونه درباره ی اتفاق بد زندگی شما بنویسه ناراحت نمیشی؟

کار درستی نیست عزیزم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ما شوهر این خانم می شناسیم 

شناخت مهم نیست

بلکه اعتماد و نگه داشتن حریم زن و شوهری به هر چیزی اولویت داره

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

عزیزم بچه بودن زیاد سخت نگیر مگه چی میخاد باشه  نترس چیزی بیشتر نیست بالأخره داداشش 16 سالش بو ...

😐

حتی همین حدم خیلی برای بچه ۸ ساله زیاد بوده

چرا سعی میکنی کم نشونش بدی؟ بهای این کار داداشش بی اعتمادی و شک شده

واقعا فاز یه سری ها  رو فهمیدن خیلی سخته

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
حتما باید بشناسم؟ اگه شوهر شما بیاد این تاپیک رو بخونه میگه عیب نداره و چون منو نمیشناسن رازهای منو ...

میخواستم درد و دل کنم آخه این چیزارو حضوری اصلا نمیتونی به کسی بگی.

میخواستم درد و دل کنم آخه این چیزارو حضوری اصلا نمیتونی به کسی بگی.

درک میکنم که چه حس بدی داری... دیگه خدا میدونه شوهرت چه حالی داشته و داره...

یه تاپیک قدیما اینجا زدن به اسم هیس دخترها فریاد نمی زنند

من اونجا عجایب خوندم

تجاوز عمه به برادرزاده

خاله به خواهر زاده

پدربزرگ به نوه

دلم برا هردوشون مچاله شد💔

هم همسرت که تو اون سن اونجوری ازش سو استفاده شده

و هم برادرشوهرت .هرکدوم از ما یه خطاهایی داریم تو گذشته مون ک شاید با یاداوریش حالمون بد بشه .ولی خطای بچگونه ایشون انقدر بزرگ بوده ک خدا میدونه هربار با یاداوریش چی به سرش میاد😪

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
شناخت مهم نیست بلکه اعتماد و نگه داشتن حریم زن و شوهری به هر چیزی اولویت داره

یه چی می گید فقط می خوابد ادا همه چی دانها در بیارین. 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
یه چی می گید فقط می خوابد ادا همه چی دانها در بیارین.

یه چیزهایی بدیهی و واضح و روشن هستن و اینا رو هر عقل سلیمی میدونه و می پذیره

درک حریم شخصی و اعتماد بین زن و شوهر سخت نیست! فرقی نداره که آدم های اون محیط آشنا باشن یا غریبه

وقتی راز کسی رو جایی (هر جا که باشه) برملا میکنی، در صورتی که اگه خود اون شخص بفهمه خیلی ازت ناراحت بشه، معنیش اینه که کارت اشتباهه و قطعا طرف هم دیگه هیچ حسابی روت باز نمیکنه

حالا شما نمیخوای بپذیری... دیگه خود دانی

یه چیزهایی بدیهی و واضح و روشن هستن و اینا رو هر عقل سلیمی میدونه و می پذیره درک حریم شخصی و اعتماد ...

همه چیز دان

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
عزیزم بچه بودن زیاد سخت نگیر مگه چی میخاد باشه  نترس چیزی بیشتر نیست بالأخره داداشش 16 سالش بو ...

😳🙄

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
واقعیت جامعه که روشنه تو مدارس پسرونه هم خیلی زیاده متاسفانه ولی باز هم دلیل نمیشه‌ آدم درد و د ...

مدارس دوربین دارن

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه